Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ... ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ... ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ

ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... 

Μπορεί η επικοινωνιακή επένδυση του Τσίπρα, να είναι επένδυση της επόμενης μέρας...

Μπορεί να είναι μια επένδυση που προσβλέπει όχι πρωτίστως στη διερεύνηση των δυνατοτήτων σχηματισμού κυβέρνησης κατά τη διάρκεια αυτής της διερευνητικής εντολής, αλλά στην οικοδόμηση συμμαχιών και συνενοήσεων με τα μάτια στραμμένα στο εκλογικό ποσοστό της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης...

Αλλά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως το απόλυτο ξεφτίλισμα των δηλωσιών και συνεταίρων του δικομματισμού και της δοτής συγκυβέρνησης, συνιστά μια κίνηση που την αξία της κανείς δε μπορεί και δε δικαιούται να την παραβλέψει.

Έτσι, στα πλαίσια της "ανεσης" του πολιτικού του παιχνιδιού, που την αξιοποιεί στο έπακρο και καλά κάνει, ζητά από τους άθλιους συνεταίρους του δωσιλογισμού και της καταστροφής, να υπογράψουν νέα δήλωση με την οποία θα ανακαλούν τα προηγούμενα κωλόχαρτα στη Μέρκελ και τους λοιπούς του σουλτανάτου...


Φυσικά δε πρόκειται να το κάνουν αφού... μια φορά δωσίλογος... για πάντα δωσίλογος, αλλά αυτός ο ξεφτιλισμός, αυτός ο απόλυτος διασυρμός των ταπεινωμένων ηγετίσκων, αν μη τι άλλο ισοδυναμεί με την πλέον απαξιωτική καρπαζιά, όχι μονάχα για τους ίδιους αλλά για το σύνολο των χαλβάδων ψηφοφόρων που τους απέμειναν.

Τους κάλεσε λοιπόν να στείλουν επιστολή στους ηγέτες της ΕΕ, με την οποία θα δηλώνουν ότι δεν ισχύουν οι δεσμεύσεις τους που απορρέουν από τις εγγυητικές επιστολές τους για το μνημόνιο, κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο Αλέξης Τσίπρας, σε περίπτωση που θέλουν πραγματικά να υπάρξει μια κυβέρνηση συνεργασίας.

Υπογράψτε λοιπόν ελεεινοί... Τι σας συγκρατεί να μην υπογράψετε??? Η πολιτική σας αξιοπρέπεια???

Έλα αγόρι μου Αντώνη... Ξέρεις εσύ απο υπογραφές... Μην κάνεις το δυσκολο...

REPORTO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου