Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ

Παρά τις όποιες κινήσεις που τυπικά αποσκοπούν στην τήρηση των συνταγματικώς προβλεπομένων, το ουσιαστικό παιχνίδι (που θα είναι δόλιο και ανέντιμο) στήνεται στο παρασκήνιο από τα κέντρα εξουσίας και τα πολιτικά τσιράκια τους.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Υπό αυτό το πρίσμα φαίνεται να αποκτά νόημα η αινιγματική δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του για «ένα γύρο εκτόνωσης και ένα γύρο απόφασης». 

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν που την πάνε τη δουλειά. Σε μια λογική του "Θες δε θες εμείς θα σε κυβερνάμε"

Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" συνεργάτης του προέδρου του Κινήματος προέβλεπε επιπροσθέτως ότι «αυτή η βουλή δεν πρόκειται να ορκιστεί ποτέ». 

Τι εκτιμούν δηλαδή οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ και που ποντάρουν; Ότι το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου και το πολιτικό αδιέξοδο, θα προκαλέσουν ντόμινο αρνητικών εξελίξεων από το εξωτερικό, που θα θέσουν την πορεία της χώρας στο ευρώ σε αμφιβολία. Αυτές με τη σειρά τους  θα προκαλέσουν πανικό και φόβο στο εσωτερικό, με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος στο τραπεζικό σύστημα και στην οικονομία...

Ο προφανής φόβος, που θα επικρατήσει, κατά την Ιπποκράτους, στην ελληνική κοινωνία για το μέλλον της χώρας θα χαρακτηρίσει και το κλίμα των επόμενων εκλογών, που αναπόφευκτα θα γίνουν εντός του Ιουνίου και θα προκηρυχθούν αμέσως μόλις διαπιστωθεί από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας – περίπου σε δέκα ημέρες – η αδυναμία συγκρότησης κυβέρνησης, με βάση τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Τουλάχιστον από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εκφράζεται η εκτίμηση – προσδοκία, ότι σε ένα τέτοιο πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό κλίμα, οι πολίτες θα ψηφίσουν τελικά υπέρ των δυνάμεων του μνημονίου και της ευρωπαϊκής πορείας.

Συμπέρασμα:
1. Επιχειρούν να ταυτίσουν την κατοχή με τη διασφάλιση της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.
2. Επιχειρούν να επιβάλουν τις προσκυνημένες τους πολιτικές και τις προσκυνημένες τους μούρες ως εγγυητή της πολυδιαφημισμένης "Ευρωπαϊκής διαδρομής".
3. Μεθοδεύουν την ντε-φάκτο κατάργηση της λαϊκής κυριαρχίας, στριμώχνοντας και ξαναστριμώχνονταςτην ετυνηγορία σου στις συμπληγάδες του απροκάλυπτου εκβιασμού.

Με λόγια απλά... Αφού απέτυχαν να σε πείσουν, θα επιστρατευσουν το όπλο του ανέντιμου εκβιασμού μέχρι να βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν για να "θριαμβεύσει η δημοκρατία τους".

Ποιά πρέπει να είναι η απάντησή σου???... Μια και μοναδική... 

Ακόμη μεγαλύτερη υπερηφάνεια... 
Ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα...
Ακόμη πιο αποφασιστική καταδίκη των κοτσαμπάσηδων του δωσιλογισμού...

Τώρα που έβαλαν στο στόχαστρο και την προσωπική σου αξιοπρέπεια, ο στόχος τιμής για σένα θα πρέπει να είναι ο απόλυτος και οριστικός πολιτικός τους αφανισμός.

Την πατρίδα και τη ζωή που σου έκλεψαν δε θα σου τη δώσουν πίσω οικειοθελώς

Σήκω και πάρτην μόνος σου με την αξιοπρέπεια και τον τσαμπουκά σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου