Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Καβάλα ή Καβαλιστάν; 

Τη μοίρα της ελληνικής Θράκης ακολουθεί, όπως δείχνουν τα πράγματα, και η Καβάλα. Ακολουθούν η Δράμα, η Θεσσαλονίκη και η Νέα Ορεστιάδα.

Ήδη η Κως και η Ρόδος έχουν μπει στο στόχαστρο της Τουρκίας. Πρόσφατα εγκαινιάστηκε υποκατάστημα της Ζιραάτ στη Ρόδο.
 
Πιο συγκεκριμένα, στην Καβάλα, έχουμε την προπαγανδιστική εκμετάλλευση του Ιμαρέτ, τις απανωτές επισκέψεις του Νταβούτογλου και υπαλλήλων του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, την εξαγορά επιχειρήσεων από Τούρκους επιχειρηματίες, την εξάρτηση βιομηχανιών από την τουρκική αγορά (π.χ. εκκοκκιστήρια), την χορηγία στην ομάδα μπάσκετ από την Turkish Airlines, την προσπάθεια μετεγκατάστασης τουρκογενών από την Ξάνθη και την Βουλγαρία, τις «εθιμοτυπικές επισκέψεις» Τούρκων δημάρχων στο δήμαρχο Καβάλας κ. Σιμιτσή, τις αδελφοποιήσεις με τουρκικούς δήμους (ακόμη και η μασονκή στοά αδελφοποιήθηκε με την αντίστοιχη της Ραιδεστού/Τεκίρνταγ) και η κατρακύλα συνεχίζεται χωρίς ο γκρεμός να έχει πάτο.

Αποκαλυπτικό των Τουρκικών σχεδιασμών είναι ότι...


Σε μειονοτικό σάιτ με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, στην αρχική σελίδα του, όπου εμφανίζονται on line οι θερμοκρασίες των πόλεων της Θράκης, έχει πλέον προστεθεί και η Καβάλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου