Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ???

Η σιωνοκρατούμενη CIA, οι διαρροές των σιωνοκρατούμενων Stratfor – Wikileaks και η φαντασματική «Εβραία» πράκτορας της 17 Νοέμβρη στην …σιωνοκρατούμενη Αμερικάνικη πρεσβεία — χαχά!!! 

Από Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010 έγραψα παλιά στο http://avragioz.blogspot.com/ ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ ΤΗΣ C.I.A. και 21 Ιανουαρίου έγραφα ξανά …

Σύμφωνα με τον «δημοσιογραφικό» βραχίωνα STRATFOR, των Αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών, στις 4 Ιανουαρίου, 2010, το Transportation Security Administration (TSA) των ΗΠΑ, εξέδωσε νέους κανόνες (οδηγία) που θα αυξήσουν τον έλεγχο των πολιτών από τις 14 χώρες που θέλουν να πετούν προς τις Ηνωμένες Πολιτείες…., όχι κατά τρόπο υιοθετικό των μεθοδεύσεων του αρχισιωνιστή George Friedman, αλλά κατά τρόπο αποκαλυπτικό των προθέσεων μαζικής χειραγώγησης συνειδήσεων. Δεν είναι τυχαίο, ότι υπήρξαν στο πρόσφατο παρελθόν, 2-3 επιφανείς Εβραίοι, μεγάλοι αντισιωνιστές, με τα επίθετα Friedman και Freedman...


Η σιωνιστική – ναζιστική προπαγάνδα, με τη κατασκευή του πράκτορα των Αμερικάνικων και Εβραϊκών μυστικών υπηρεσιών George Friedman (STRATFOR) και με έναν απίστευτα τεράστιο όγκο κατασκευασμένων πληροφοριών, κατάφεραν να πνίξουν ουσιαστικές αντισιωνιστικές πληροφορίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Έτσι δουλεύει ο αμερικανοεβραϊκός σιωνισμός, ώστε να σε αναγκάσει να πάρεις και να διαδώσεις σαν μαλάκας αυτά που θέλουν, μη διστάζοντας να υποδαυλίσει τις ευαίσθητες χορδές σου, ακόμα και τον αντισιωνισμό σου. Ότι ισχύει για τον Εβραίο πράκτορα της CIA, Goerge Friedman, ισχύει και για τον νεότευκτο ιδιοκτήτη της wikileaks και την αγαστή συνεργασία τους για τη προώθηση των εβραιοαμερικάνικων συμφερόντων σε όλον τον πλανήτη, την «απολαμβάνουμε» σε όλα τα σιωνοκρατούμενα διεθνή ΜΜΕ. Πανομοιότυπα!!!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, δικαιούμαστε να πάψουμε να είμαστε τόσο ηλίθιοι, και να σταματήσουμε να γινόμαστε αναμεταδότες των σιωνιστικών αθλιοτήτων τους. 
Η πατρίδα μας είναι ήδη σε τροχιά εκλογών και τα αναπληρωματικά μουλάρια του διεθνούς σιωνισμού-μασονισμού (αλληλοαποκαλούνται επισήμως αδέλφια) δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα για απορρόφηση της λαϊκής δυσαρέσκειας ή και αποδεικνύονται – αποκαλύπτονται γρήγορα καμμένα χαρτιά (Κουβέλης, Μπακογιάννη, Χατζάρας, Καζάκης, Καμμένος, Αντωνίου και άλλα παρόμοια ή αντίστοιχα ιδιωτικά, ιδιόκτητα «κινήματα» ). 
Παράλληλα το ίδιο διεθνές κύκλωμα βγάζει διάφορες προσφιλείς στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο θέματα, προσθέτει μια καινούρια ανούσια και ανώδυνη μαλακία για τη διαιώνιση του φασιστικού δόγματος «ησυχία-τάξις και ασφάλεια» και πειραματίζεται νέο μάντρωμα των προβάτων-σκλάβων στο σιωνιστικό μαντρί. 

Τις τελευταίες μέρες, ο διπλός βραχίονας STRATFOR – wikileaks, ξανα-ανακαλύπτουν ίχνος της Επανασταατικής Οργάνωσης «17 Νοέμβρη» που αλλού??? 
Στη πουτάνα Αμερικάνικη πρεσβεία Αθηνών!!!
Για να κεντρίσουν δε το ενδιαφέρον μας ως εύκολων θυμάτων της νεοναζιστικής – σιωνιστικής προπαγάνδας τους, μας πετάνε και τη μπανανόφρουδα: η «17 Νοέμβρη» είχε δικό της άνθρωπο στην Αμερικάνικη πρεσβεία, μια σατανική (στα μάτια και αυτιά μας) γυναίκα, η οποία …πρέπει να είναι και Εβραία!!!… «Άαααα τη πουτάνα!!! Αμ τώρα εξηγούνται όλα και είναι έτσι όπως σας τα λέγαμε…. Ρε σεις, όποιος πολεμά τους Αμερικανοσιωνιστές, σιωνιστής είναι» συνεχίζουν τη σκυτάλη και τη σπατάλη φαιάς ουσίας τα πρακτόρια εσωτερικού, επικουρούμενα αν χρειαστεί (όπως παλαιότερα) και από καμιά Παπαρήγα του βολεμένου στις αθλιότητές της ΚΚΕ…. Αλέκαααα… Τι κάνει η κοράκλα σου??? Γύρισε???… 

 Αυτό όμως που με εξοργίζει, είναι η αφέλεια φίλων ιστολόγων, οι οποίοι εκεί που είχαν σοβαρά θέματα και στρίμωχναν τη μασονική σαπίλα που μας δυναστεύει, ΞΑΦΝΙΚΑ, παίρνει το θέμα «17 Νοέμβρη – ….Εβραία Μάτα-Χάρι» και κάνουν το παιχνίδι της CIA πανεύκολο. Μερικοί, από καθαρή βλακεία, προσθέτουν και λίγο αλατοπίπερο της δικιάς τους μαλακίας.  

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ: 
1.— Αφού τη ξέρουν και με εθνολογικές λεπτομέρειες την Αμερικανοεβραία πράκτορα της «17 Νοέμβρη» οι ….Αμερικανοεβραίοι (ρε χαϊβάνια), γιατί δεν τις εφαρμόζουν τον νόμο της άγριας δύσης που τον ξέρουν άριστα και να μας τη πετάξουν γδαρμένη στο κέντρο της πλατείας Συντάγματος, όπως συνηθίζουν ΑΛ-ΚΑΠΟΝικα??? Γιατί θέλουν να μας κρατούν σε αγωνία??? Ξέρουν ότι είναι Εβραία, αλλά τους διαφεύγει το ονοματεπώνυμο??? ΧΑ…. 

2.— Φοβούνται – ΝΑΙ ή ΟΧΙ – οι μυστικές υπηρεσίες των αμερικανοσιωνιστών, τουλάχιστον τα 2,5 τελευταία χρόνια, ότι στη πατρίδα και ΕΛΛΑΔΑ μας, έχουν δημιουργηθεί συνθήκες τέτοιες, που ευνοούν τη δημιουργία ένοπλων επαναστατικών κινημάτων??? Αυτός ο αμερικανοσιωνιστικός κυπατζήδικος φόβος, έχει αυξητικές τάσεις τους τελευταίους 6 μήνες – ΝΑΙ ή ΟΧΙ ???

 3.— Αν έχουν τέτοιους φόβους ή έστω απλές εκτιμήσεις οι μυστικές υπηρεσίες των αμερικανοσιωνιστών που τροφοδοτούν STRATFOR – wikileaks, αυτές οι μαλακίες για την «εβραιοαμερικάνα 17Νοεμβρίτισσα» της Αμερικάνικης πρεσβείας, που «διαρρέουν» οι αποκαλυπτικοί Εβραιοαμερικάνικοι ….βραχίωνες της CIA, εξυπηρετούν τα σχέδια και τα συμφέροντά τους – ΝΑΙ ή ΟΧΙ ???? 
Αν είναι σφόδρα πιθανόν να συμβαίνουν όπως τα λέω και τα γράφω, ΓΙΑΤΙ πέφτεις στη παγίδα και μετατρέπεσαι άθελά σου σε όργανο των σχεδίων τους??? 
Έχεις πολλά να χάσεις, αν τυχόν προκύψει μια νέα «17 Νοέμβρη» αν έχει στόχους σαν τους σταθμάρχες της CIA??? 
Δεν στοχεύουν, απλά να μη συμμετάσχεις σε κάποια μυστική ΕΛΛΗΝΙΚΗ επαναστατική οργάνωση, αλλά στοχεύουν να ταυτίσεις κάθε πιθανή επαναστατική – απελευθερωτική δραστηριότητα με τον αμερικάνικο ορισμό της τρομοκρατίας. Δεν τους βολεύει, ούτε να σκέφτεσαι θετικά μια νέα 17 Νοέμβρη, με οποιαδήποτε ονομασία. Πρέπει να διατηρηθείς ΥΠΟΤΑΓΜΑΝΟΣ στα διεθνή οικονομικά γεωστρατηγικά συμφέροντά τους και όντας ευνουχισμένος, να απορρίπτεις ενστικτωδώς κάθε περίπτωση βίαιης ανατροπής του ξενόδουλου σιωνιστικού καθεστώτος των προδοτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου