Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΘΛΙΟΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΥΧΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Το αναμασούν τα φερέφωνα της υποταγής, επενδύοντας στην καλλιέργεια κοινωνικής συνείδησης φόβου και ανασφάλειας με προφανή σκοπό τη μεταχρονολογημένη νομιμοποίηση των εγκληματικών τους πολιτικών επιλογών.
Το επαναλαμβάνουν οι εργολάβοι της επικοινωνίας στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν πολιτική αβάντα στους αδίστακτους της πολιτικής δουλοπρέπειας, που όταν κλήθηκαν να επιλέξουν τη στήριξη μιας περήφανης πατρίδας και της αξιοπρέπειας ενός λαού, δε δίστασαν να υποστείλουν τη σημαία και να την παραδώσουν γονατιστοί ως λάφυρο στο σουλτανάτο των συμμοριών.
Το αναπαράγουν οι πολιτικοί εκφραστές της εθνικής υποτέλειας ως υποτιθέμενο κίνητρο για την εκλογική επιλογή των ψηφοφόρων, προσβλέποντας ουσιαστικά στο να τους καταστήσουν συνένοχους σε όλα εκείνα που πρόκειται ν ακολουθήσουν την επόμενη των εκλογών και για τα οποία δεσμεύτηκαν με την ταπεινωτική υπογραφή τους.

Το δίλημμα: «ΜΕΣΑ ή ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ» είναι κάλπικο, εκβιαστικό και κατάφωρα αποπροσανατολιστικό. Και να γιατί...


Η παραμονή στην ευρωζώνη, για μια κοινωνία και εν προκειμένω για την Ελληνική, δεν είναι αυτοσκοπός αποσυνδεμένος από το όποιο τίμημα ή το όποιο ωφέλημα μπορεί να συναρτάται με αυτή την επιλογή.
Η παραμονή στην ευρωζώνη, δε συνιστά κάποια τιμητική ταυτότητα για την Ελληνική κοινωνία που προκειμένου να μη την απωλέσει οφείλει να υποστεί οποιαδήποτε θυσία και ταπείνωση.
Η παραμονή στην ευρωζώνη, έχει νόημα αποκλειστικά και μόνο στην περίπτωση που αυτή η παραμονή, μπορεί να εξασφαλίζει ωφελήματα τα οποία η Ελληνική κοινωνία θα μπορεί να απολαμβάνει στο σύνολό της. Στην περίπτωση που θα σφραγίζουν τη ζωή και την καθημερινότητά της με τρόπο ουσιαστικά θετικό.

Η παραμονή στην ευρωζώνη δεν έχει απολύτως κανένα νόημα για την Ελληνική κοινωνία, όταν το τίμημα αυτής της παραμονής προϋποθέτει:
-Μισθούς 180 ευρώ…
-Συντάξεις δυστυχίας και απόλυτης εξαθλίωσης…
-Ελλάδα αποβιομηχανοποιημένη στα πλαίσια του σχεδιασμού των οικονομικά ισχυρών…
-Διακρατικό νταβατζηλίκι με την Ελλάδα πολιτογραφημένη στο ρόλο του μόνιμου υποτελή, και το λαό της υποζύγιο που θα αιμοδοτεί με τον ιδρώτα και τη μιζέρια του τα θησαυροφυλάκια των νταβατζήδων.

Η παραμονή στην ευρωζώνη δεν έχει απολύτως κανένα νόημα με την Ελλάδα αλυσοδεμένη με συμβάσεις ντροπής και εθνικής υποτέλειας και το λαό της στο ρόλο του «και δαρμένου και κερατά»…

Η πολιτική δουλοπρέπεια που κυριαρχεί στον τόπο επεχείρησε να δαιμονοποιήσει την αποχώρηση από τη ληστοσυμμορία του ευρώ, γιατί αυτό που επιδιώκει είναι να συγκαλύψει πως ο πραγματικός δαίμονας, είναι ο εφιάλτης της παραμονής μας σ αυτό.

Αυτό που η πολιτική δουλοπρέπεια βάφτισε «δημοσιονομική προσαρμογή», δεν είναι τίποτε άλλο από την δέσμευση που ανέλαβε να υλοποιήσει ένα συμβόλαιο αντεθνικής υποταγής, μέσα από το οποίο οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, εκχωρούνται ουσιαστικά στη δούλεψη του σουλτανάτου, για ένα πιάτο φαί.
Και όποιος αμφισβητεί αυτή την απόλυτη αλήθεια δεν έχει παρά να διαιρέσει τους μισθούς στους οποίους προσβλέπει ο Τόμσεν (δηλαδή το μισθό των 180 ευρώ) με τις 30 ημέρες που έχει ο μήνας, και τότε θα έχει στα χέρια του το φοβερό και τρομερό ποσόν των 6 ευρώ την ημέρα, και αυτό το μεροκάματο θα είναι το ωφέλημά μας από την παραμονή στη ληστοσυμμορία του ευρώ.

Πρόκειται για μια ολέθρια πραγματικότητα που σκόπιμα δεν την καταδεικνύουν τα πολιτικά ανδρείκελα και οι εντεταλμένοι τους στα ΜΜΕ, γιατί αυτό που θέλουν, είναι να συντηρούν έναν πλασματικό φόβο και όχι να τον απομυθοποιήσουν.

Γι αυτό προσυπέγραψαν το μνημόνιο…
Γι αυτό δε δίστασαν να παραδώσουν τη χώρα…
Γι αυτό και επιμένουμε πως η περίφημη αντιμνημονιακή φανφάρα, δεν αποτελεί τίποτε περισσότερο παρά ένα επικίνδυνο ανάχωμα εκτόνωσης της λαϊκής οργής, με τρόπο που δε θα απειλήσει σοβαρά τις κυρίαρχες πολιτικές αλλά αποσκοπεί στο ρετουσάρισμα των επιμέρους παραμέτρων τους.
Γι αυτό και επιμένουμε πως η πλούσια και «θορυβώδης» ρητορική ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ, στο βαθμό που παραμένει εγκλωβισμένη στο επικίνδυνο πλέγμα της ευρωαυταπάτης, δε συνιστά διέξοδο για το λαό και την πολύπαθη Ελληνική κοινωνία.

Τολμήστε λοιπόν αχρείοι…
Τολμήστε να ενημερώσετε πρώτα τον Ελληνικό λαό για το πραγματικό τίμημα της παραμονής στην ευρωζώνη σε συνδυασμό με τις συμφωνίες εθνικής υποτέλειας που προσυπέγραψαν δοτοί και προσκυνημένοι…

Και μετά ρωτήστε τον αν θέλει την παραμονή του ή την αποδέσμευση από την επικίνδυνη πολιτική και οικονομική συμμορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου