Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ

Μία ιστορία εκβιασμού και απειλών βγήκε στο φως της δημοσιότητας στα κατεχόμενα. 

Η τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις» με τίτλο «Εχεις τη δυνατότητα να πληρώσεις» αναφέρεται πρωτοσέλιδα σε απειλητική επιστολή που έλαβε γνωστός Τ/κ επιχειρηματίας των κατεχομένων Ιλχάν Μουσταφά Γενίαντα με την οποία του ζητούσαν 100 χιλιάδες στερλίνες. Σύμφωνα με την εφημερίδα, την επιστολή υπογράφει η «ομάδα Τούγρα της Τουρκικής Ταξιαρχίας Εκδίκησης». Στην επιστολή αναφέρονται εθνικιστικά συνθήματα και εκφράσεις και το ποσό των 100 χιλιάδων στερλινών απαιτείται για να συνεχίσει η «ταξιαρχία» τον δίκαιο, όπως αναφέρει, αγώνα της. Στην επιστολή αναφέρεται ακόμα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι όσοι προδίδουν τον τουρκισμό, τιμωρούνται.

Αναφέρεται ακόμα ότι «μετά από έρευνες που κάναμε διαπιστώσαμε ότι έχετε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσετε το ποσό που ζητούμε» και σημειώνει ότι αν η πληρωμή δεν γίνει μεταξύ 25 Μαρτίου - 31 Μαρτίου η παράνομη ομάδα θα «προβεί στις αναγκαίες ενέργειες»...

Η «ταξιαρχία» είχε κάνει την εμφάνισή της και το παρελθόν και σύμφωνα με την «Κίπρις» το τελευταίο διάστημα όλο και αυξάνονται οι απειλές και εκβιασμοί μέσω κινητών τηλεφώνων στα κατεχόμενα.

Στόχος της «ταξιαρχίας» είναι η συνέχιση της σπουδαιότητας του τουρκικού έθνους, αναφέρει το δημοσίευμα, και γράφει ακόμα ότι η παράνομη ομάδα απειλεί ότι όσοι την υποστηρίζουν είναι φίλοι της ενώ όσοι δεν την υποστηρίζουν, δεν υποστηρίζουν τον τουρκισμό και τιμωρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου