Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ... ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΟΥΠΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΤΟΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ….ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ!!!
 
ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ??? ΓΙΑ «ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ» ΨΑΧΝΕΙΣ??? ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Αφιερωμένο εξαιρετικά στα “ανεξάρτητα” κομματόσκυλα (ναι, υπάρχουν κι αυτά!) που μας βρίζουν επειδή τολμάμε να χαλάσουμε το (ψεύτικο) παραμυθάκι τους:

Δελτίου Τύπου ……… 26/3/12

Έγινε προχθές Κυριακή 25 Μαρτίου η προγραμματισμένη συγκέντρωση των μελών των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στο Ρέθυμνο». Ακολούθως, λάβαμε χθες βράδυ την εξής ανακοίνωση:

«Με μεγάλο ενθουσιασμό προσήλθαν χθες Κυριακή, ανήμερα της Εθνικής επετείου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα δεκάδες ενεργοί Ρεθυμνώτες, για να δώσουν το παρόν στην προγραμματισμένη πρώτη συνεδρίαση της παράταξης στο Ρέθυμνο...

Έτσι, στις 6 το απόγευμα συνήλθε σε σώμα η 50μελής Ομάδα Πρωτοβουλίας του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» στο Ρέθυμνο. Από την συζήτηση προέκυψαν γόνιμες κατευθύνσεις για την πορεία και τις δράσεις που θα αναλάβει η αντιπροσωπεία του κινήματος σε τοπικό επίπεδο.

Ακολούθως, με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες σεβόμενοι τις αρχές και αξίες του κόμματος που ίδρυσε ο πρόεδρός του Πάνος Καμμένος (διαβούλευση από την βάση), πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη της 15μελούς Συντονιστικής Επιτροπής (Σ.Ε.), η οποία έπειτα από ψηφοφορία εξέλεξε το παρακάτω προεδρείο:

Πρόεδρος: Ποθουλάκης Κωνσταντίνος του Εμμανουήλ – Επιχειρηματίας

Αντιπρόεδρος: Κασιμάτης Βασίλης (Βάσσος) του Παντελή – Δημοσιογράφος

Γραμματέας: Χαιρέτης Χαράλαμπος του Ανδρέα – Μηχανικός, πρ.πολεοδόμος

Ταμίας: Σαμψών Αικατερίνη του Δημητρίου – Παιδαγωγός, επιχειρηματίας

Μέλος: Γκίζας Σταμάτης του Ευάγγελου – Πλοίαρχος ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού

Ο Αντιπρόεδρος κ. Β.Κασιμάτης είπε ότι:
«στο Ρέθυμνο οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” του Πάνου Καμμένου απέκτησαν ονοματεπώνυμο. Τώρα πια ξέρετε που θα τους βρείτε και όλοι ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα παλέψουμε για να δώσουμε και πάλι ελπίδες στα παιδιά μας».
Η επόμενη συνεδρίαση προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη το απόγευμα. Το προεδρείο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στο Ρέθυμνο ανέφερε ότι κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί την Κρήτη και το Ρέθυμνο ο πρόεδρος του κόμματος κ. Πάνος Καμμένος με την ομάδα του για την πρώτη επίσημη περιοδεία. Αυτό αναμένεται να οριστικοποιηθεί τις επόμενες 2 ημέρες.


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ (!!!) ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” ΡΕΘΥΜΝΟΥ Ο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ” ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ!!!

Τι έχουν να μας πουν τώρα τα μαντρόσκυλα του Καμμένου, που…ορκίζονταν ότι “ο Κασιμάτης δεν έχει καμιά σχέση μαζί μας”;;;
Άραγε είναι…λάσπη τα παραπάνω;;;
Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο σύντομα, οπότε δεν πρόκειται απλά για μερικούς…τρελούς που ίδρυσαν μια τοπική οργάνωση, αφού τα “κεντρικά” της Αθήνας είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΗΜΕΡΑ!
Ένας τρόπος υπάρχει για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση: Να πετάξει ο Καμμένος τον “αυτονομιστή” έξω από το κόμμα του με τις κλωτσιές!!!
ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ!!! Θα το κάνεις, λαλίστατε Πάνο; Ή θα “σιωπήσεις” κι εκεί, όπως κάνεις και σε άλλα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον Έλληνα πολίτη;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου