Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ... ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

O απόλυτος εξευτελισμός στην Ελλάδα του μνημονίου: 

Εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου, η τουρκική φρεγάτα ''Gaziantep'' κατέφθασε μέχρι τις ακτές της Ραφήνας και του Πόρτο Ράφτη. Άγνωστο αν η Τουρκία θέλει να δηλώσει δια αυτού παρούσα στην αυριανή στρατιωτική παρέλαση, πάντως  η φρεγάτα, ορατή και δια γυμνού οφθαλμού, παρήλασε κανονικά ενώπιον των κατοίκων της ανατολικής Αττικής. Είναι η δεύτερη φορά που η ''Gaziantep'' κάνει το δρομολόγιο μέχρι την Αττική. 

Σήμερα το πρωί (06:30) το τουρκικό σκάφος εισήλθε σε ελληνικά χωρικά ύδατα ανάμεσα Κύθνου και Σερίφου και με πορεία βόρεια, πριν το μεσημέρι είχε πλησιάσει στο Σούνιο. Δεκάδες μικρά ελληνικά αλιευτικά σκάφη έβλεπαν την τουρκική φρεγάτα να περνάει κυριολεκτικά από μπροστά τους.
Εννοείται πως, όπως έχει συμβεί 13 συνολικά φορές έως σήμερα (μέσα σε τρία χρόνια) από το πολεμικό ναυτικό των Τούρκων, το τουρκικό πλοίο είχε ανοικτά όλα τα συστήματα μάχης και παραβίασε όλους τους κανονισμούς περί αβλαβούς διέλευσης...


Κινήθηκε για αρκετή ώρα κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Αττικής, αρχικά στα ελληνικά και κατόπιν στα διεθνή χωρικά ύδατα.
Αν αυτό δεν συνιστά τίποτα άλλο παρά εθνικό εξευτελισμό για την Ελλάδα, τι άλλο μπορεί να είναι;
Ματαίως φυσικά θα ανέμενε κανείς απάντηση από αυτήν (ή και την προηγούμενη) κυβέρνηση...

ΟΙ "ΕΠΙΣΗΜΟΙ" ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΑΡΑΧΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου