Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΤΕ... ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΤΕ

ΟΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Και απευθύνονται με λόγια βαρύγδουπα στους αφελείς παρκαρισμένους ψηφοφόρους.

Και αυτή είναι η επιεικέστερη διαπίστωση που μπορεί να κάνει κανείς, αν ρίξει μια ματιά σε ορισμένες από τις αντιδράσεις που ακολούθησαν τις χθεσινές δηλώσεις του «ευπατρίδη» που βάζει την υπογραφή του στα μπακαλόχαρτα της υποταγής, και εκ των υστέρων επιχειρεί να εμφανιστεί ως πολλά υποσχόμενος εθνικός ηγέτης.

Τι είπε χθες ο Αντώνης (της Μέρκελ)???
Ότι θα καταργήσει το χαράτσι στα ακίνητα και θα το αντικαταστήσει με έναν νέο ενιαίο φόρο για τα ακίνητα. Ήταν σαφής.

Για τον Αντώνη (της Μέρκελ) το πρόβλημα είναι η ονοματολογία του χαρατσιού και όχι η ουσία του. Το πρόβλημα είναι να συνεχίσει να το καταβάλει η κοινωνία, αλλά στα βαφτίσια του να συμπυκνώνεται ένα περισσότερο αναβαθμισμένο… σαβουάρ βίβρ.

Τι δεν είπε ο Αντώνης (της Μέρκελ)???...


Ότι από αυτό το φόρο κατοχής και ουσιαστικής δήμευσης περιουσιών που χτίστηκαν με ιδρώτα και αίμα θα απαλλαγεί οριστικά η πρώτη κατοικία των Ελλήνων πολιτών.
Ότι τέλος κατοχής για οποιοδήποτε ακίνητο δεν μπορεί να υφίσταται, και ότι το μοναδικό τέλος το οποίο μπορεί να επιβαρύνει τα ακίνητα είναι μόνο κάποιο τέλος εκμετάλλευσης εφ όσον ο ιδιοκτήτης το αξιοποιεί και προσπορίζεται οικονομικό όφελος.
Ότι το οποιοδήποτε τέλος κατοχής ακινήτου είναι ληστρικό και απαράδεκτο, από τη στιγμή που το ακίνητο είτε κατά την κτίση του, είτε κατά την κατασκευή του, έχει φορολογηθεί πολλαπλά από το κράτος δυνάστη.
Ότι θα επιστρέψει στους δικαιούχους τα τέλη που παρανόμως εισεπράχθησαν μέσω των λογαριασμό της ΔΕΗ και με τη δική του ανοχή.

Αυτά και πολλά άλλα δεν είπε ο τσάμπα μάγκας Αντώνης με το γνωστό καυχησιάρικο ύφος του κομψευόμενου πουλερικού…

Τι είπαν όμως για όλα αυτά τα …σπουδαία οι επαγγελματίες κλακαδόροι υπηρετώντας πιστά το πρωτόκολλο της πολιτικής εξαπάτησης???
Μίλησαν για «επαναστατικές» δεσμεύσεις Σαμαρά ενώπιον της Ελληνικής κοινωνίας. Και το σημαντικότερο…
Τόλμησαν να εμφανίσουν αυτές τις δεσμεύσεις (για τη μετονομασία των χαρατσιών) ως «πρώτα βήματα απεμπλοκής από το μνημόνιο». Τόσο θράσος…

Αυτό λοιπόν είναι το μνημόνιο??? Ένα χαράτσι για τα ακίνητα που αν του αλλάξουμε το όνομα θα απεμπλακούμε από αυτό???
Ούτε κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας είναι???
Ούτε τσαλάκωμα της αξιοπρέπειας ενός ολόκληρου λαού συνιστά???
Σταμάτησε να αποτελεί μια κατάπτυστη κατοχική συμφωνία σε βάρος του τόπου μας???
Δεν πρόκειται για πράξη εθνικής μειοδοσίας για την οποία υπάρχουν πρωταγωνιστές και ένοχοι οι οποίοι θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά...
Δε συνιστά μια ντροπιαστική συμφωνία υποθήκευσης και ουσιαστικής εκποίησης της εθνικής μας περιουσίας???

Παιδιά ξέρετε ότι αυτό το παληκάρι υπέγραψε αιώνιους όρκους πίστης και αφοσίωσης γονυπετής στο συμβολαιογραφείο του Σουλτανάτου???
Προσπερνάτε αβασάνιστα το γεγονός ότι ο Ματίας (δηλαδή ο εκπρόσωπος των συμμοριών) ψήφισε Σαμαρά προκειμένου να εγγυηθεί πως τίποτε δε θα κλονίσει την κατοχική συμφωνία ντροπής σε βάρος του Ελληνικού Έθνους???

Και εν πάσει περιπτώσει έχετε υπ όψιν σας πως ότι υποστυλώματα κι αν χρησιμοποιήσετε, οι προσκυνημένες μαριονέτες δε γίνονται ήρωες ποτέ???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου