Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ... ΩΡΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΒΙΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ

Το επιχειρησιακό σχέδιο του αστυνομικού παρακράτους μπορεί να πέτυχε να προστατεύσει τους δοτούς από την οργή της Ελληνικής κοινωνίας. Το σχέδιο άλωσης όμως της Ελληνικής ψυχής απέτυχε. Οι εμπνευστές του, ακόμη πιο ντροπιασμένοι, ακόμη πιο τρομαγμένοι και περισσότερο ταπεινωμένοι, απέδειξαν πως τίποτε κοινό δεν έχουν με την Ελληνική κοινωνία.

γράφει ο Reporto

Η λαομίσητη και ουσιαστικά έκπτωτη πολιτική συμμορία που καταδυναστεύει τον τόπο, αρνούμενη να αποδεχτεί τη μηδενική της κοινωνική αποδοχή, δεν επιμένει μονάχα παράνομα και αντισυνταγματικά στο δρόμο του βιασμού της δημοκρατίας που επέλεξε, αλλά τόλμησε και το χειρότερο...

Τόλμησε αυτό που δύσκολα θα αποτολμούσαν σε βάρος ενός έθνους και ενός λαού, ακόμη και οι κατακτητές  στις πιο μαύρες μέρες τις ιστορίας του.

Δοτοί και εφιάλτες, αποτόλμησαν ακόμη και να καπηλευτούν οικειοποιούμενοι, στιγμές κορυφαίας εθνικής και θρησκευτικής μεγαλωσύνης, προκειμένου να αντιστρέψουν και κυρίως να βιάσουν, αδιαπραγμάτευτους κανόνες ζωής και ιερά και απαραβίαστα της εθνικής μας ιστορίας.

Από τις 6 το πρωί βρίσκονται σε επιφυλακή 7.000 αστυνομικοί, οι οποίοι επιστρατεύτηκαν για τα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια της σημερινής στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα.

Κυρίαρχη επιδίωξη είναι να στερήσουν από αυτό το λαό το δικαίωμά του να τιμήσει με την παρουσία του τους ήρωές του, την ιστορία του τόπου του, την εθνική του αξιοπρέπεια, τις διαχρονικές αξίες της ύπαρξής του...


Οι πρωταγωνιστές του αντεθνικού δωσιλογισμού, δεν επιδιώκουν απλά να μετατρέψουν αυτές τις στιγμές σε πλυντήριο της δικής τους απέναντι στον Ελληνισμό εφιαλτικής τακτικής και στάσης.

Αυτό που επιχειρούν μέσα από αυτή την πραγματικά προκλητική διαχείριση, είναι να δηλητηριάσουν το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων με την ντε φάκτο επιβολή της φυσικής τους παρουσίας, σε μια μέρα που θα έπρεπε να κρύβονται στα λαγούμια τους αναλογιζόμενοι το μεγάλο κακό που έκαναν στον τόπο.

Το κέντρο της Αθήνας θυμίζει φρούριο καθώς έχουν τοποθετηθεί εκατοντάδες κιγκλιδώματα κατά μήκος των Λεωφόρων Αμαλίας και Πανεπιστημίου ενώ ο αστυνομικός έλεγχος στους γύρω δρόμους είναι εξονυχιστικός. Η πρόσβαση στο σημείο όπου έχει στηθεί η εξέδρα των επισήμων θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν ειδική πρόσκληση ή διαπίστευση.

Επί ποδός βρίσκονται 1.900 αστυνομικοί για τη μαθητική παρέλαση που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Η Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου γέμισε κάγκελα ενώ έως αργά χθες το βράδυ γερανοί της τροχαίας είχαν απομακρύνει όλα τα σταθμευμένα Ι.Χ..

Η ιστορία όμως παίρνει τη δική της εκδίκηση...

Η πολιτική ηγεσία του τόπου - ή πιο σωστά αυτός ο πολιτικός συρφετός που σφετερίζεται παράνομα και αντισυνταγματικά τους πολιτικούς και πολιτειακούς θεσμούς - παρά τα δρακόντια μέτρα που στρέφονται εναντίον του Ελληνικού λαού αυτή τη μέρα που θέλει να τιμήσει τους ήρωές του και την ιστορία του, παραμένει απομονωμένος, ταπεινωμένος, και τρομαγμένος, έχοντας εξασφαλίσει όχι την εκτίμηση που επεχείρησε να επιβάλει, αλλά ακόμη περισσότερο μίσος, ακόμη μεγαλύτερη αποστροφή, ακόμη περιφρόνηση από αυτό το λαό που επεχψείρησαν να ταπεινώσουν και να αποκαθηλώσουν τα διαχρονικά του σύμβολα.

Το επιχειρησιακό σχέδιο του αστυνομικού παρακράτους μπορεί να πέτυχε να προστατεύσει τους δοτούς από την οργή της Ελληνικής κοινωνίας. Το σχέδιο άλωσης όμως της Ελληνικής ψυχής απέτυχε. Οι εμπνευστές του, ακόμη πιο ντροπιασμένοι, ακόμη πιο τρομαγμένοι και περισσότερο ταπεινωμένοι, απέδειξαν πως τίποτε κοινό δεν έχουν με την Ελληνική κοινωνία.

Δεν τους τιμά...
Δεν τους σέβεται...
Δεν δέχεται να την εκπροσωπούν...
Αρνείται να τους ταυτίσει με τα δικά της σύμβολα και τη δική της ιστορία...

Τους πέταξε στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, εκεί που πραγματικά είναι η θέση τους.

Αυτοί που επέλεξαν προστατευμένοι από το αστυνομικό πρακράτος να ανέβοιυν στην εξέδρα των επισήμων προσβάλλοντας με τη στάση τους μια μέρα τιμής για τον Ελληνισμό, δε θα κερδίσουν ποτέ μια θέση στην εξέδρα της ψυχής του λαού που ταπείνωσαν, της πατρίδας που πρόδωσαν, των αξιών που δεν τίμησαν με την κατάπτυστη και εφιαλτική τακτική τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου