Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΥΧΗ

ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ... 

Το «χέρι – τιμωρός» προφανώς βρήκε ενοχλητική την παρουσία του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ» στο διαδίκτυο και φρόντισε να το κάνει να σιωπήσει. 

Αυτό το βρώμικο χέρι ωστόσο, δε θα μπορέσει να φιμώσει ποτέ τη δύναμη της ψυχής μας, κι αυτό το ξέρουν καλά οι βιαστές της αξιοπρέπειας. 

Κατάφερε όμως να αφανίσει μια δουλειά τριών και παραπάνω χρόνων, εκατοντάδων άρθρων, η οποία δυστυχώς δε διασώθηκε. 

Αν όμως αυτή η δουλειά πέτυχε να αφήσει πίσω της ένα σπόρο μαχητικότητας, συνέπειας και πρωτίστως αξιοπρέπειας, αυτόν τον σπόρο είναι προφανές πως δε θα μπορέσει να τον αφανίσει κανείς.

 Ευχαριστούμε θερμά τους διαδικτυακούς φίλους που προσεφέρθησαν να στηρίξουν με τρόπο παράπλευρο την προσπάθεια που ξεκινήσαμε. Ευχαριστούμε θερμά τα μπλογκ «ΟΛΥΜΠΙΑ», «ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ». «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ», ΖΕΙΔΩΡΟΝ» για την άμεση αντίδρασή τους, αλλά και όσους άλλους φίλους δεν προλάβαμε να ενημερωθούμε για τις δικές τους αντιδράσεις στη φασιστική λαθροχειρία...


Θα επιχειρήσουμε να επιμείνουμε με την ίδια συνέπεια και την ίδια αποφασιστικότητα, επανεκκινώντας την προσπάθειά μας σαν «ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» πια στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://ellinikoforoum.blogspot.com/ 


Θα παρακαλέσουμε τόσο τους φίλους αναγνώστες, όσο και τους συναδέλφους μπλόγκερς, να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθειά μας, με την υπόσχεση πως δε θα διαψεύσουμε προσδοκίες και αξίες τις οποίες επιχειρήσαμε να αναδείξουμε και να υπηρετήσουμε, όλον αυτόν τον καιρό. 

Παράκληση στους φίλους μπλόγκερς που θα αναρτήσουν το «ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» στα φιλικά τους ιστολόγια, να μας ενημερώσουν για να κάνουμε το ίδιο, διότι όλα τα δεδομένα που είχαμε έχουν χαθεί. 

 Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο όλων... 

Κι επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο, δείτε την παρακάτω ανάρτηση...

ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

4 σχόλια:

  1. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ12 Μαρτίου 2012 στις 10:16 π.μ.

    ΟΜΟΜΑΖΟΜΑΙ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" [ΠΑ.ΣΥ.Α.] http://www.pa-sy-a.gr

    ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΧΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΣ

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕΙ

    ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΝΥΚΤΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ

    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΤΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΘΕΜΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΘΕΡΜΑ (;)

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΤΙΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΙΛΑΠΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ BLOG (;)

    Υ.Γ.
    ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ...

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

    s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

    http://www.pa-sy-a.gr

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΝΕΜΕΤΩΡ"

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] [ 2010.06.10 00:00 ]

    ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΛΕΥΗΝ ΔΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΗΘΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΩΣ Η ΣΚΙΩΔΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ GOOGLE ΠΡΟΕΒΕΙ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΣΤΗΝ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΥΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΔΡΩΝΤΩΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΧΡΥΣΑΣ ΜΥΛΩΝΑ, ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΤΑΞΙΑΡΧΗ, ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΣΤΑΘΕΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΙΣΧΟΙΝΑ, ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΓΟΜΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ "ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ"

    http://nemetwr.pa-sy-a.gr/2010/06/10/00-00/pa-sy-a_nemetwr_2010-06-10_00-00.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΔΗ ΑΝΕΝΕΩΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ (ΝΕΟΥ ΠΙΑ) "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ"
    ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ http://hercolano.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΕΝΕΩΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ νεου "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" στο μπογκ μου
    http://kopais.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή