Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ... ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Επιχείρηση αναβολής των εκλογών με «χτύπημα» στη παρέλαση της εθνικής επετείου ετοιμάζει το παρακράτος σε συνεργασία με κέντρα του εξωτερικού.

Αυτή η πληροφορία έχει φθάσει στις αρμόδιες υπηρεσίες (ΕΥΠ, Αντιτρομοκρατική, ΕΛΑΣ κλπ) οι οποίες εξετάζουν με προσοχή κάθε ενδεχόμενο.

Πάντως υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου που θέλει τα μέλη της κυβέρνησης να παρακολουθούν από τις εξέδρες των επισήμων τις παρελάσεις αντί να πάνε να κρυφθούν σε κάνα λαγούμι.
Εκτιμούν ότι η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας ρίχνει λάδι στη φωτιά της λαικής οργής σε μια συγκυρία που τα διεθνή ΜΜΕ έχουν τις κάμερες στραμμένες πάνω μας.
Μέσα σ’ ένα τέτοιο σκηνικό είναι εύκολη η δράση του παρακράτους τμήμα του οποίου παρακολουθεί με δέος τις σφυγμομετρήσεις που θέλουν να τα αντιμνημονιακά κόμματα να κατακτούν τη πλειοψηφία στην επόμενη βουλή!...


Είναι ακριβώς αυτός ο λόγος-η ανατροπή των κοινοβουλευτικών συσχετισμών-που τρομάζει το παρακράτος και ξένα συμφέροντα που έχουν επενδύσει τεράστια ποσά στη λαφυραγώγηση του ορυκτού πλούτου –κι όχι μόνο- της χώρας.
Κι αυτοί δεν έχουν διάθεση να μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου