Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Με πρωτοφανείς δηλώσεις αντιπερισπασμού εμφανίζεται ο σύμβουλος του Ερντογάν

Για ξεπούλημα της Ελλάδας από τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Γιγίτ Μπουλούτ υποστηρίζοντας ότι "Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι”, όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ...Ο Γιγίτ Μπουλούτ μιλώντας σε εκπομπή του TRT Haber, είπε: "Όλα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι...

τράπεζες, σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα”.

"Μακάρι να σηκώνοντουσαν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Ένας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπε το ΔΝΤ και ΕΕ. Πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά”, είπε ο Γιγίτ Μπουλούτ και πρόσθεσε: "Σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τί περιμένουν; Περιμένουν το χρέος εκεί”, ανέφερε.

Ο Γιγίτ Μπουλούτ είπε ακόμη: "Οι Έλληνες δεν είναι εχθροί μας. Τον παππού μου τον σκότωσαν Ρωμιοί αλλά ο πατέρας του με πήρε και μου είπε τον παππού σου τον σκότωσαν οι Έλληνες αλλά ο Γιώργος που είναι στην ηλικία σου δεν φταίει, δεν θα είσαι εχθρός του.

Όταν περάσεις την Ύψαλα είναι η Ελλάδα, είναι οι γείτονές μας. Και ο θείος εκεί κάθεται στο καφενείο με το καπέλο του και πίνει τον καφέ του και ο θείος στα Ύψαλα κάθεται με το καπέλο και πίνει τον καφέ του. Δεν έχουν καμιά διαφορά. Επομένως εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Ελλάδα. Έχουμε πρόβλημα με τις ιμπεριαλιστικές χώρες που βρίσκονται πίσω από την Ελλάδα. Έχουμε πρόβλημα με τους Βρετανούς που έβαλαν τον ελληνικό στρατό στις αρχές του 1900 σε αυτή την περιοχή. Έχουμε πρόβλημα με εκείνους που παίζουν τα ίδια παιχνίδια. Έχουμε πρόβλημα με τον ιμπεριαλισμό. Όχι με τους Έλληνες. Με τους ορθόδοξους δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.Σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή υπήρξαμε μαζί και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Πρόβλημα έχουμε με το βατικανό”.


1 σχόλιο:

 1. Τουρκοπονηριές καλυμμένες μ' ένα περιτύλιγμα
  αληθειών.
  Τις παραβιάσεις, τις αξιώσεις, τους τσαμπουκάδες
  και ένα σωρό άλλα τάκανε γαργάρα.
  Αυτό που δεν ξέρει όμως ο Τούρκος, είναι ότι αν
  σηκωνόντουσαν οι "300" που επικαλείται (Ο αριθμός
  συμβολικός) ανάμεσα στο κάθε λογής ντόπιο ξεκαθάρισμα
  που θα έκαναν, θα καθάριζαν και τον ίδιο και τον Σουλτάνο
  του.
  Αλλά αντί για τους 300 του Λεωνίδα, τώρα ξεμείναμε
  με τις 300 πατσαβούρες της Βουλής.
  Από τέτοιες κουτοπονηριές χορτάσαμε 400 χρόνια.
  Είπε όμως πάντως και αλήθειες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή