Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ο ξεφτίλ-αναν αφού πρώτα πρόδωσε τη χώρα του, τώρα χτυπά πισώπλατα και την Ελλάδα

Αναστασιάδης: Είμαστε έτοιμοι για Grexit - Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, είπε ο πρόεδρος της Κύπρου - Παραδέχτηκε ότι έχουν γίνει... ασκήσεις σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ... 

http://www.newsit.gr/files/Image/2015/04/03/resized/tsipras_anastadiadis_461_355.jpg

Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς! Την ώρα που όλη η Ευρώπη συζητά και κάποιες χώρες φτάνουν στο σημείο ακόμη και...
εύχονται ένα Grexit, ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης ρίχνει… τη βόμβα του και παραδέχεται πως ακόμη και η Κύπρος έχει κάνει "ασκήσεις επί χάρτου" για το ενδεχόμενο της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ!
Και ενώ κανείς θα περίμενε ο Κύπριος πρόεδρος να είναι τουλάχιστον στο πλευρό της Ελλάδας, εκείνος... προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο μιας εξόδου της Ελλάδας από ευρώ.

Ο Νίκος Αναστασιάδης παρέθεσε σήμερα συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει τα μέτρα ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας. Στο πλαίσιο αυτό ρωτήθηκε αν η Κύπρος προετοιμάζεται ή μελετά κάποια μέτρα στην περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Η απάντησή του ήταν πως έχουν γίνει όλες οι ασκήσεις επί χάρτου! «Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει ένας ανάλογος κίνδυνος. Αλλά επειδή, λέει μια κυπριακή παροιμία, του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, θέλω να σας βεβαιώσω ότι έχουν γίνει όλες οι ασκήσεις επί χάρτου στο όποιο ενδεχόμενο».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου