Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΑΜΑΡΟΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ" ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ

Υπάρχουν κάτι "ελληνάκια" εξ αμερικής, που αντιλαμβάνονται τα πάντα, εκτός από το τι σιωνιστές ληστές μας κυβερνούν.

Τους έχω ξεχέσει ιδιωτικώς και σφυρίζουν αδιάφορα, πως τάχα δεν μπορούν να ξέρουν, ούτε θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει ενταύθα με τα «πολιτικά μας και καλά θα κάνουμε να τα βρούμε με τη χούντα χάριν της ενότητας»... Ποίας ενότητας ρε πατριδοκάπηλοι???

Αυτά λοιπόν τα καθίκια, που στις οργανώσεις τους, η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι πλέον Εβραίοι, όποτε θέλουν να δείξουν τη κάλπικη εθνικοφροσύνη τους, εύκολα μαθαίνουν τι μαλακίες παίζουν τα χουντοκάναλα των ομοεθνών και ομόθρησκών τους και ….κάνουν αντίσταση, ενώ από πίσω, έχουν βάλει τούρμπο, για να προλαβαίνουν τις μπίζνες με τους Τούρκους και τους πάσης φύσεως «μουσουλμάνους» εξτρεμιστές, για να εξυπηρετούν τους σιωνιστές, που δεν πρέπει να εκτίθενται ευθέως.

Τους πέραν του Ατλαντικού κοπρίτες τους έχω προειδοποιήσει ΕΓΓΡΑΦΩΣ και τους έχω ζητήσει... 


Να μη με ξαναενοχλήσουν,  και σήμερα, που μου διπλοέστειλαν τη μπαρούφα τους, για μάζοξη υπογραφών, εναντίον του …Σουλεϊμάν, τους εκθέτω: πρόκειται για τον Nick Teneris, διαχειριστή του e-mail cana@cyprusactionnetwork.org, τον οποίο προκαλώ και καλώ, να ασχοληθεί τον περισσευούμενο χρόνο της μακακίας του, με τη συμμορία του Σαμαροϊμάν του Μεγαλοληστή και των εικονιζόμενων συνεταίρων του.

ΟΥΣΤ Αμερικανοκαριόληδες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου