Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ή ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ???

Μετά το δάκρυ στα σιτεμένα μάγουλα της Μέρκελ, ήρθαν και τα «μπουκωμένα» (από τι άραγε» μάγουλα του Βεστερβέλε, να προσθέσουν και το δικό τους σπαραξικάρδιο ύφος στο «πανανθρώπινο» κίνημα υποστήριξης, στο «θεάρεστο» έργο της Μαρίας …Αντουανέτας του Ελληνισμού.


«Γιατί να μην πιστέψουμε όσα λέει ο Έλληνας πρωθυπουργός (Αντώνης) Σαμαράς κατά λέξη; Έχει πει ότι θα κάνει αυτό που έχει δεσμευτεί, και θεωρώ ότι είναι άδικο να προδικάζουμε πριν από την έκθεση της τρόικας» Είπε το …παληκάρι (ο Βεστερβέλε).

Και φυσικά η συγχορδία υποστήριξης και ηθικής συμπαράστασης στο δύσκολο έργο του Αντώνη, τείνει να εξελιχθεί σε νεοπαγές κίνημα στη διεθνή (των νταβατζήδων). Ακόμη και οι σκληροί του ΔΝΤ λύγισαν μπροστά στον «ανθρώπινο» πόνο ενός πρωθυπουργού που μοχθεί για τη «σωτηρία» της πολύπαθης πατρίδας του.

Τι έγινε ξαφνικά και οι χθεσινοί βρυκόλακες... 


Μεταμορφώθηκαν σε θεραπαινίδες του ανθρωπισμού???

Ποιο θείο χέρι μεταμόρφωσε τους Κέρβερους των διεθνών συμμοριών σε πρόθυμα αλόγατα αποφασισμένα να σύρουν το άρμα της Αντουανέτας στην «περήφανη» διαδρομή που του χάραξαν???
Ποια κοσμογονική αλλαγή συνετελέσθη, και ο πλέον «τεμπέλικος» λαός της Υφηλίου μετεξελίχθηκε σε κοινωνία συμπαθέστατων πολιτών, για την οποία χύνουν αφειδώς το μαύρο τους το δάκρυ τα τέρατα των συμμοριακών οργανισμών που ζουν ρουφώντας το αίμα των λαών και των κοινωνιών τους???
Ποια ύστατη σωφροσύνη μετέτρεψε τα αιμοδιψή ανδρείκελα των ισχυρών της Γης, όλα αυτά που ζητούσαν απροκάλυπτα και χωρίς περιστροφές τα κεφάλια της Ελληνικής κοινωνίας «επί πίνακι», να εκφράζουν την ελπίδα τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων, ότι «Οι Έλληνες θα βρουν τον τρόπο και θα σώσουν την πατρίδα τους»???

Η απάντηση είναι απλή... Η αιτία ξεκάθαρη… 
Και η επιδίωξη των δακρύβρεχτων φιδιών του συμμμοριακού αδελφάτου, παραμένει το ίδιο ή και περισσότερο εφιαλτική απ αυτήν που γνωρίσαμε αυτή την τριετία της απίστευτης κόλασης για την Ελληνική κοινωνία.

Το αδελφάτο του εγκλήματος, διέκρινε στο πρόσωπο του πρωθυπουργεύοντα εκπροσώπου τον τριών Καρατζαφέρηδων, μια πρόθυμη θεραπαινίδα, απόλυτα προσαρμοσμένη στις εντολές του Σουλτανάτου, και ως τέτοια επιδιώκει να ρετουσάρει το κοινωνικό της προφίλ.

Στο πρόσωπο ενός προσκυνημένου και δεμένου χειροπόδαρα με τις ίδιες του τις υπογραφές πρωθυπουργεύοντα, συνομολογεί το αδελφάτο του εγκλήματος, την εμπιστοσύνη του πως το εφιαλτικό έργο που του έχει αναθέσει θα το φέρει σε πέρας χωρίς παρεκκλίσεις, και από την άποψη αυτή έχει κάθε λόγο να του εξασφαλίσει την ευρύτερη δυνατή επικοινωνιακή υποστήριξη.

Στο πρόσωπο αυτού που εκπροσωπεί τον άθλιο κυβερνητικό συνεταιρισμό των Κοτζαμπάσηδων, βλέπει τον εφιάλτη του Ελληνισμού, το συμβιβασμένο κλειδοκράτορα της κερκόπορτας, που τη μέρα εμπορεύεται επικοινωνιακή ελπίδα, ενώ τις νύχτες εξασφαλίζει προνομιακή θέση στους Δούρειους Ίππους, παραδίδοντας την κοινωνία δυστυχισμένη και τη χώρα ρημαγμένη στα πραγματικά του αφεντικά.

Αυτό το άθλιο επικοινωνιακό σκηνικό…
Το σκηνικό των δακρύων και του υποκριτικού μελοδράματος που παίζεται με θεατή την κοινωνία ολόκληρη που βλέπει τα θύματά της να δολοφονούνται, σε ένα και μόνο πράγμα αποσκοπεί.

Να εξασφαλίσει την απαραίτητη πίστωση χρόνου στο κυβερνητικό συνονθύλευμα και στα πραγματικά του αφεντικά, προκειμένου να ολοκληρωθεί με τις λιγότερες δυνατές αντιδράσεις η διαδικασία πλιατσικολογήματος ολόκληρης της επικράτειας.

Τα μέτρα που αποφάσισαν οι τρεις παραδομένοι, δεν επενδύουν στην ελπίδα για την ανάταξη αλλά στον ομαδικό νεκροθάλαμο για να μπουζουριάσουν έναν ολόκληρο λαό.

Κάθε ανοχή στην ψευδαίσθηση των δακρύων των υποκριτών και στο υποτιθέμενο εθνοσωτήριο έργο των ντόπιων συνεργατών τους, αυτό που φέρνει πιο κοντά δεν είναι τη σωτηρία μας αλλά την πραγματική κόλαση για το λαό και την προδομένη από τους «ηγέτες» της πατρίδα.

Ξεσηκωθείτε πριν μπει οριστικά ταφόπλακα στα όνειρά μας.

Χθες ήταν νωρίς… Αύριο θα είναι αργά… Τώρα είναι η ώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου