Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΤΣΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΙΣ "ΑΞΙΕΣ" ΤΟΥΣ... ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΑΣ...

Στα πρόθυρα της «τζιχάντ» εξαιτίας αντι-ισλαμικής ταινίας... Οι ΗΠΑ έσπειραν θύελλες και τώρα θερίζουν τυφώνες...

ImageΑντι-αμερικανικές διαδηλώσεις έγιναν χθες σε όλες σχεδόν τις πρωτεύουσες του Ισλαμικού κόσμου, με αφορμή την ταινία ενός Ισραηλινο-αμερικανού κτηματομεσίτη από το Λος Άντζελες . Ο Σαμ Μπάσιλ , δημιούργησε την «Αθωότητα των μουσουλμάνων» και προκάλεσε την οργή των εξτρεμιστών ισλαμιστών, με αποκορύφωνα την δολοφονία του Αμερικανού πρέσβη χθες στην Λιβύη.

Στην χθεσινή αιματηρή επίθεση στο αμερικανικό προξενείο της Βεγγάζη εμπλέκεται και η αλ Κάιντα, η οποία πριν 2 ημέρες- και με αφορμή την επέτειο της 11/9 - κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι ετοιμάζουν «ολοκαύτωμα» των μουσουλμάνων. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα, η οργάνωση είχε προειδοποιήσει τη Δύση για νέα χτυπήματα.

Σε απόσπασμα της επίμαχης ταινίας που εδώ και λίγες ημέρες ανέβηκε ελεύθερα στο διαδίκτυο, ο Μωάμεθ εμφανίζεται ως... 


Aνόητος, παιδόφιλος, ηδονιστής, γυναικάς και απατεώνας. Στην συγκεκριμένη σκηνή ο προφήτης εμφανίζεται να έχει σεξουαλικές σχέσεις με μια γυναίκα, την ώρα που για πολλούς μουσουλμάνους είναι βλασφημία ακόμη και να εικονίζεται το πρόσωπο του Μωάμεθ. Παράλληλα, όλοι οι μουσουλμάνοι παρουσιάζονται ως βίαιοι και αδαείς, που ακολουθούν δουλικά τον έκφυλο προφήτη του Ισλάμ.


Image

Οι αρχές του Αφγανιστάν απέκλεισαν την πρόσβαση στην ιστοσελίδα του YouTube, ώστε οι Αφγανοί να μην δουν την επίμαχη ταινία,η οποία χαρακτηρίστηκε «απάνθρωπη και προσβλητική απέναντι στην πίστη 1,5 δισεκατομμυρίου ανθρώπων». Την ίδια ώρα, το Πακιστάν, η δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό μουσουλμανική χώρα στον κόσμο, καταδίκασε έντονα την «αποτρόπαιη» μετάδοση αποσπασμάτων της αντιισλαμικής ταινίας.

Το Ιράν χαρακτήρισε την ταινία «απεχθή» ενώ η σιιτική οργάνωση του Λιβάνου Χεζμπολάχ καταδίκασε την «Αθωότητα των μουσουλμάνων» ως προσβολή των θρησκευτικών πεποιθήσεων και κατηγόρησε την Δύση ότι προσπαθεί να προκαλέσει ένσταση και μίσος μεταξύ των μουσουλμάνων και των κοπτών της Αιγύπτου.

Οι αντιαμερικανικές διαδηλώσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα στην Αίγυπτο και τις τελευταίες 2 ημέρες εξαπλώθηκαν σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο. Παρά τα αιματηρά γεγονότα στην Λιβύη, οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη της χώρας και πρωτοστάτες της Αραβικής Άνοιξης , κάλεσαν σε νέες «ειρηνικές» κινητοποιήσεις την Παρασκευή, ημέρα της προσευχής για τους μωαμεθανούς , έξω από τα μεγαλύτερα τζαμιά της Αιγύπτου.

Όσο για τον Σαμ Μπασίλ, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται «Εβραίος Ισραηλινός» και έχει χαρακτηρίσει το Ισλάμ «καρκίνωμα», έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Ο Μπασίλ επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Reuters, από μια μυστική τοποθεσία, και είπε ότι πρόκειται για μία πολιτική ταινία, με σκοπός να επιστήσει την προσοχή του κοινού σε αυτό που αντιλαμβάνεται ως «υποκρισία» του Ισλάμ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου