Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΥΡΑΔΟΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥ

Τη θεσμοθέτηση θέσης υπουργού κουραδοσυλλέκτη υπαίθριων χώρων, διεκδικεί ο Άδωνις…

ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ «ΚΟΥΦΗΣ» ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

Διαβάστε τι ζητά από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο βουλευτής της ΝΔ. Αποφασισμένος να καθαρίσει τους δρόμους από τα ενοχλητικά κακάκια των σκυλιών είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ερώτησή του προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητά την δημιουργία «ειδικών κάδων και χώρων περιττωμάτων κατοικίδιων ζώων στα αστικά κέντρα της χώρας, ώστε να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες τους όταν τα συνοδεύουν σε εξωτερικούς χώρους και ιδίως τη νύχτα».
Ο βουλευτής της ΝΔ, υποστηρίζει πως πρέπει να δημιουργηθούν δημόσιες τουαλέτες για κατοικίδια και ειδικότερα για σκύλους που με τα περιττώματά τους μετατρέπουν τα πεζοδρόμια σε «ναρκοπέδια» για τους ανυποψίαστους διαβάτες.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης μόλις ενημερώθηκε...


Για το περιεχόμενο της ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ, απάντησε γραπτώς τον κ. Γεωργιάδη ότι δεν είναι αυτός αρμόδιος για την τοποθέτηση τουαλέτας για τα κατοικίδια στα πάρκα. Παρέπεμψε, μάλιστα, το θέμα στα υπουργεία Εσωτερικών και Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.
Αναρτήθηκε από   makeleio.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ
Επειδή το έργο είναι τεράστιο και επειδή οι δαπάνες θα ξεπεράσουν το σύνολο του κόστους 3 μετρό, μετά από έρευνα των τσουτσουνέρος μου, πληροφορήθηκα ότι ψήνεται η θεσμοθέτηση υπουργείου κουραδοσυλλογής υπαίθριων χώρων, για το οποίο ο Σαμαράς – Μπενάκης ενημέρωσε τον άντρακλα με το μάτι της τρελής αγελάδας, ώστε να υποβάλει πρώτος ερώτηση και με τη προϋπηρεσία που θα αποκτήση, να έχει πρωτοκαθεδρία πάνω στις σκυλοκουράδες.

Άγνωστο παραμένει, αν θα θεσμοθετηθεί και ανάλογο υπουργείο για τα κουράδια των εκατομμυρίων αδέσποτων γάτων της Αττικής, ή αν θα αφεθούν οι αδέσποτοι γάτοι στο έλεος της γατοφαγίας. Πάντως το να βρεθούν στην ίδια χέστρα σκόλος και γάτος, το θεωρούμε φύσει αδύνατον και αν το θέμα το χειριστεί εις και μόνον υπουργός, θα καταλήξει στο τρελάδικο, όπως και του αξίζει.

Ρε ακαμάτη, ρε ανίκανε και παγαπόντη και αιώνιε πατριδοκάπηλε, φτιάξε πρώτα δημόσια ουρητήρια, για αξιοπρεπές ανθρώπινο κατούρημα και αν σου περισσέψει χρόνος, ασχολήσου με τα σκυλοκούραδα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου