Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ

Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα δόλιο…ένα πραγματικά ύπουλο σχέδιο, μέσα από το οποίο υποτίθεται ότι κορυφώνεται μια αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, για το πραγματικό περιεχόμενο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ… Σε εξαπατούν!!!


Δεν τον εγκαλούν να πει αυτά που δήθεν κρύβει… Τον σέρνουν μέσα από μια καλοστημένη επικοινωνιακή συγχορδία, να υιοθετήσει απερίφραστα  – εγκαταλείποντας την επικοινωνιακή διγλωσσία και τα μισόλογα - αυτά που του υπαγορεύουν να πει… Μην παρασύρεστε… Βρωμάει και ζέχνει από μακριά αυτό το ανέντιμο πολιτικό παιχνίδι.

Σ αυτό το θέατρο του παραλόγου, είναι πλεονασμός να αναζητά κανείς τους αφελείς, όταν οι χειραγωγούμενοι πλημμυρίζουν με τρόπο εκκωφαντικό το πολιτικό στερέωμα στο σύνολό του.
Για τους πραγματικά αφελείς, θα μιλήσει μονάχα η ιστορία. Και όταν έρθει η δική της σειρά – και θα έρθει σύντομα - θα είναι αμείλικτη στην κρίση της και τους χαρακτηρισμούς της.

Στην πρώτη θέση θα έχει κατατάξει τα τμήματα εκείνα του Ελληνικού λαού που θα έχουν παγιδευτεί στα πυροτεχνήματα μιας καλοστημένης επικοινωνιακής τραγωδίας, και θα έχουν εξαπατηθεί γι ακόμη μια φορά.
Και στη δεύτερη θέση, θα έχουν καταταγεί οι χρεοκοπημένοι ηγέτες του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, που αφού πρώτα τους κατέστησαν εντελώς αναλώσιμους με τις πολιτικές επιλογές που υπηρέτησαν, τώρα αξιοποιούν τις κοντόφθαλμες προσωπικές τους φιλοδοξίες, και τους χρησιμοποιούν για να φέρουν σε πέρας το σχέδιο τους, που αποσκοπεί στη δραστική ανασύνταξη του πολιτικού συστήματος.

Έχουμε κατ επανάληψη τονίσει, ότι οι αχυράνθρωποι και τα πολιτικά ανδρείκελα, για την πραγματική πολιτική εξουσία, δεν είναι παρά αναλώσιμα υλικά, που μόλις τα στύψεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα, μετά τα πετάς στη χωματερή, αφού πλέον δεν κάνουν ούτε για ανακύκλωση. Και να η απόδειξη…


Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ένα δόλιο… ένα πραγματικά ύπουλο σχέδιο, μέσα από το οποίο υποτίθεται ότι κορυφώνεται μια αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, για το πραγματικό περιεχόμενο της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για καραμπινάτη πολιτική προστυχιά.

Τόσο τα πρασινογάλαζα ανδρείκελα, όσο και τα διαχρονικά εξαπτέρυγά τους, ξέρουν καλά ποια είναι η πολιτική στόχευση του ΣΥΡΙΖΑ.
Ξέρουν καλά πως ούτε ο νέος Τσε Γκεβάρα γεννήθηκε από το πουθενά στο πρόσωπο του Τσίπρα…
Ούτε κάποιον αμετανόητο τιμητή του Στάλιν έχουν απέναντί τους για να σκιάζονται…
Ούτε φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η δύναμη που θα αμφισβητήσει ποτέ την ευλαβική υποταγή στους ευρωκανόνες, στο ευρώ, και στις ευρωενωσιακές συνθήκες γενικότερα.

Δε τον προκαλούν για να αποδείξει τα αυτονόητα. Τον προκαλούν γιατί επιδιώκουν δύο πράγματα:

1. Να τον ωθούν διαρκώς σε μια επαναλαμβανόμενη καταγγελία και αποκήρυξη, όλων εκείνων, για τα οποία υποτίθεται ότι τον κακολογούν. Έτσι θα ατονήσει παντελώς κάθε «αντισυστημική» φωνή μέσα σ αυτό το πολιτικό συνονθύλευμα, και με μαθηματική ακρίβεια θα σύρεται στο σύνολό του σε «στρογγυλεμένες» και απόλυτα αποδεκτές από το σύστημα πολιτικές, πριν του αναθέσουν συγκεκριμένο πολιτικό ρόλο στην ανασύνταξη του συστήματος. Και…

2. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ θα σύρεται και θα αφομοιώνεται πλήρως με το πολιτικό προφίλ που μοντάρισαν για να του το «φορέσουν», τόσο θα ευτελίζονται οδηγούμενοι στην απόλυτη αχρηστία, όλοι εκείνοι που σήμερα υποτίθεται ότι τον εγκαλούν να αποδείξει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό του.

Μη μασάτε λοιπόν…

Κανείς δε εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ πραγματικά.
Τον σπρώχνουν…
Τον διαμορφώνουν…
Τον μοντάρουν και τον προσαρμόζουν στο πολιτικό κουστούμι που του έραψαν.

Δεν τον εγκαλούν να πει αυτά που δήθεν κρύβει… Τον σέρνουν μέσα από μια καλοστημένη επικοινωνιακή συγχορδία, να υιοθετήσει απερίφραστα  – εγκαταλείποντας την επικοινωνιακή διγλωσσία και τα μισόλογα - αυτά που του υπαγορεύουν να πει… Μην παρασύρεστε… Βρωμάει και ζέχνει από μακριά αυτό το ανέντιμο πολιτικό παιχνίδι.

Και αυτή η προσπάθεια οδεύοντας για τις εκλογές θα ενταθεί.
Και σ αυτή την προσπάθεια, δε συμμετέχουν παρασυρμένοι από την φιλοδοξία τους, μόνο οι πολιτικοί αχυράνθρωποι οι οποίοι σήμερα ηγούνται του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.
Συμμετέχουν ισότιμα και με ρόλους διακριτούς, τα πολιτικά τους εξαπτέρυγα και οι υποτιθέμενα νηφάλιοι της δημοσιογραφίας, που υποτίθεται ότι θυμίζουν πως «όσο χτυπάτε το ΣΥΡΙΖΑ, αυτός δυναμώνει».

Αυτό θέλουν… Να δυναμώσει θέλουν.
Γιατί είναι σάρκα από τη σάρκα τους.
Κατασκεύασμα του δοκιμαστικού τους σωλήνα.
Μέρος του επικίνδυνου σχεδίου τους.
Κομμάτι της εφιαλτικής στρατηγικής τους.

Κι όταν αυτή η προσπάθεια θα έχει ολοκληρωθεί, και θα έχει σφυρηλατηθεί ένα κόμμα (ο ΣΥΡΙΖΑ) με τις προδιαγραφές που του έχουν προσδιορίσει, τότε θα συμβούν τέσσερα πράγματα:

1. Οι φιλόδοξοι πολιτικοί κόπανοι που υποτίθεται ότι τον αντιπολιτεύονται και τον εγκαλούν, θα αποσυρθούν οριστικά, αφού θα έχουν χρησιμοποιηθεί στοχευμένα σ αυτή την ύπουλη χορογραφία…

2. Η κυβερνητική εξουσία θα ανατεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ, αφού πλέον θα είναι «προγραμματισμένος» να τη διαχειριστεί – ως αντικαταστάτης των προηγούμενων – στην ίδια επί της ουσίας περπατησιά, σερβίροντας στους αφελείς ψίχουλα και υποσχέσεις αλά Ανδρέα Παπανδρέου.
Θα του την αναθέσει ένας πανηγυρίζων αλλά εξαπατημένος (και πάλι) λαός, που θα έχει καταπιεί αμάσητο το κουτόχορτο που με τόση επιμέλεια και τσαχπινιά του σερβίρουν….

3. Ένας νέος κύκλος πολιτικής ανασύνταξης του κυρίαρχου συστήματος θα βρίσκεται ήδη στο ξεκίνημά του. Και…

4. Οι διαχρονικοί αφελείς, δηλαδή όλοι εμείς που θα έχουμε παρασυρθεί στο επικοινωνιακό τους παραμύθι, θα παραμείνουμε τα θλιβερά θύματα, πάντα πρόθυμα και έτοιμα να πατάμε στην μπανανόφλουδα με την οποία στρώνουν οι επιτήδειοι το δρόμο της επικοινωνίας της πολιτικής εξαπάτησης.

Φροντίστε να τις θυμάστε αυτές τις επισημάνσεις… Κυριακή κοντή γιορτή!!!

8 σχόλια:

  1. Συμπέρασμα: Ορθώς, κατά τον κ. Χ. Γιανναρά, θα ψηφίσουμε ΠΑΛΙ με...σιχασιά, το μη χείρον!....
    Ζητείται ηγέτης που θα σκάψει βαθιά για να ανακαλύψει την άλλη Ελλάδα και να την βγάλει μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας, Θεέ μου, ΕΝΑΣ, δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει νάχει κανείς, πολύ άρρωστο μυαλό να σε ακολουθήσει φίλε μου, στη σκέψη σου. Μήπως ξέχασες να πάρεις τα χάπια σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανονικά και στην ώρα τους. Καρατσεκαρισμένο. Στοιχημτίζφω όμως Γεράσιμε ότι εσένα ή πρέπει να σου αυξήσει ο κτηνίατρος τη δόση σου ή παίρνεις οπωσδήποτε ληγμένα. Ξαναρίξε μια ματιά σε συνταγη και στο κουτάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριακοπουλε,οταν βγαινει ο αλλος και σου λεει οτι παιρνεις χαπια,τοτε μονο συνειδητοποιεις ποσο αμασητο καταπινειτο πλειστο του ραγιαδολαου,το γρασιδι που τον ταιζουν οι σκηνοθετες του εργου...Απλα,ειμαστε νεκροι και δεν το ξερουμε.Ζομπι.Τελος,γιατι σημερα ειμαι ντεφορμε,ενω εσυ ξεκουραστος κι εξασκημενος,μια ερωτηση:Υπαρχει νεκρανασταση,η τουλαχιστο μετα θανατον ζωη;...Ελα να σε παω μια βολτα μεχρι Θερμοπυλες το Σαββατο αγορι μου,ν'αλλαξεις λιγο παραστασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ......
    Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙ....ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΥΜΙΘΟΥΜΕ ΠΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπραβο ρε φιλε ....καταπληκτικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 100 χρονια μπροστα εισαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή