Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

"ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ" ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ...

Τρεις βουλευτές θα εκπροσωπούν τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, στη νέα Βουλή, σε σχέση με τους δύο της προηγούμενης. Συγκεκριμένα στο νομό Ξάνθης με τον κ.Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ) και στο νομό Ροδόπης με τους κ.κ Αϊχάν Καραγιουσούφ (ΣΥΡΙΖΑ) και Αχμέτ Χατζηοσμάν (ΠΑΣΟΚ) που επανεκλέγεται.

Να σημειωθεί πως στους δύο νομούς, Ξάνθης και Ροδόπης, με έντονη την παρουσία της μειονότητας, από τις εκλογές της Κυριακής, υπάρχει “ισοπαλία” χριστιανών και μουσουλμάνων, με τους τελευταίους να μην κρύβουν τα «τουρκόφρονα» αισθηματά τους. Εξάλλου και οι ίδιοι δεν αρνούνται τις επαφές και τις σχέσεις τους, τόσο με το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής όσο και με τους ψευτομουφτήδες.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ροδόπης κ. Χατζηοσμάν, που...


ευχαρίστησε δημόσια τους «τούρκους ομογενείς», όπως αποκάλεσε τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας. «Εκφράζω τα ατελείωτα ευχαριστώ μου στους Τούρκους ομογενείς μου που μου έδωσαν πάλι το δικαίωμα να εκπροσωπώ την μειονότητα μας. Το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο. Οι εκλογές αυτές είθε να βγουν επωφελείς για την μειονότητα μας και την χώρα μας» δήλωσε προκλητικά ο βουλευτής Ροδόπης.

Να σημειώσουμε τέλος ότι στη Βουλή θα βρεθεί και η κα Μαρία Ρεπούση (ΔΗΜ.ΑΡ), η ιστορικός με το προηγούμενο βιβλίο της έκτης δημοτικού, οι αναφορές του οποίου στη Μικρασιατική Καταστροφή είχαν προκαλέσει σάλο, καθώς ο διωγμός και οι σφαγές των Ελλήνων είχαν μετατραπεί σε “συνωστισμό” στην προκυμαία του λιμανιού της μαρτυρικής Σμύρνης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου