Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ... ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ... ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ



Η διαδικασία των διερευνητικών εντολών, μπορεί να μην καρποφόρησε τυπικά με την ανάδειξη κυβένρησης στα μέτρα τουλάχιστον που την επεδίωξαν τα κέντρα της πραγματικής εξουσίας, ήταν όμως αποκαλυπτική τόσο για της ενδόμυχες διαθέσεις, όσο και για τις δεύτερες σκέψεις που στριφογυρίζουν στα μυαλά των πρωταγωνιστών.

Στη διαδικασία των διερευνητικών εντολών από τη μια μεριά καταδείχτηκε η - όπως όλα δείχνουν - ένοχη επιμονή των πρωτεργατών του μνημονίου, για την εξασφάλιση πολιτικής συνέχειας στις ολέθριες επιλογές τους...
Από την άλλη όμως, δεν κατέστη δυνατόν να αποκρυβεί η "προδιάθεση" κωλοτουμπαρίσματος, από τους πολιτικά ασταθείς φαφλατάδες που όπως όλα δείχνουν, και στους πολιτικούς εκβιασμούς ενδίδουν, και στοιχειώδη πολιτική αποφασιστικότητα δε διαθέτουν.

Το βέβαιο λοιπόν είναι...


Ότι στις επαναληπτικές εκλογές, ο μόνος βέβαιος δρόμος είναι η πολιτική τους συντριβή.

Ένας σχολιαστής που θέλω να πιστεύω ότι διαθέτει χιούμορ, απέδωσε τον κρύο ιδρώτα του Παναή του Καμμένου, στη ζέστη και στην χοντρουλή του διάπλαση. Δείτε το ΕΔΩ...

Μια νηφαλιότερη ανάγνωση όμως της στάσης και των δηλώσεών του, δείχνει ότι μάλλον θα πέσει κλάμα... Πολύ κλάμα από εκείνους που τον πίστεψαν.

Κάποιος ετοιμάζεται για την μεγάλη κωλοτούμπα. Το επικοινωνιακό σερβίρισμα θα αναζητήσουν το απόγευμα. Η ουσία μάλλον έχει κλειδώσει.

Οι καμπάνες χτύπησαν από χθες πιο καθαρά... ΔΕΙΤΕ ΤΟ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ... ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΙΑ!!!

5 σχόλια:

  1. αιμα και πυρ και ατμιδα καπνου,τερατα γης,θα τα δουμε κατα γης.
    στων ψαρων την ολομαυρη ραχη,δεν υπαρχει ουτε δοξα ουτε αγχη.
    θανατο μας εκερασαν,θλιψη απλωσανε παντου.
    τωρα ερχεται η ωρα στη βουλη να γινει ντου.
    πρωτα προστυχα δουλεψαν, τα παιδια τα σκοτεινα.
    μετα ψηφο παλι πηραν, και την εκρυψαν βαθεια.
    τωρα? ασ νιωσουνε την κοψη,του σπαθιου την τρομερη.
    Χριστός Ανέστη.
    χαιρε ω χαιρε λευτεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αν θα κάνει την κωλοτούμπα ο κος Καμμένος είναι άλλο πράγμα και το αν θα εμφανιστεί κάποιος απο το υπάρχον πολιτικό σύστημα που να εννοεί πραγματικά όσα υποστηρίζει ο Καμμένος είναι πάλι άλλο πράγμα! Η πιθανότητα να συμβεί το πρώτο όπως και να μη συμβεί το δεύτερο θα επιβεβαιώνουν απλά το ρόλο του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το απόγευμα νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών. Θα σερβιριστεί ψαρόσουπα, κονιάκ και καφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ 100% ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΟΜΠ Ο ΣΦΟΥΓΚΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΙΚ Ο ΦΑΣΟΛΑΚΗΣ ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ,,,,,,ΕΚΤΙΜΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΠΑΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χα Χα... Συμφωνώ μαζί σου Μαίρη. (Για τον νικητή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή