Κυριακή 6 Μαΐου 2012

ΩΠΑ... ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ???

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΛΕΒΕΝΤΕΣ???

Υπουργείο Εσωτερικών: Αμεση η αποκατάσταση βλάβης στην ιστοσελίδα... Το site παρουσίασε αρρυθμίες το βράδυ του Σαββάτου, λόγω φόρτου...

Για δέκα  λεπτά «έπεσε» το Σάββατο το βράδυ η ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου  Εσωτερικών, αλλά η λειτουργία του συστήματος αποκαταστάθηκε το συντομότερο δυνατόν.

Την Κυριακή το πρωί, ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, αναφερόμενος στη διαδικασία των εκλογών, διαβεβαίωσε ότι όλα εξελίσσονται ομαλά.
  
«Κάποιες αρρυθμίες που παρουσιάσθηκαν αντιμετωπίσθηκαν και πιστεύω ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί χωρίς πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση ο μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα», τόνισε ο κ. Γιαννίτσης...



Διευκρινίζεται ότι το ηλεκτρονικό σύστημα του υπουργείο Εσωτερικών είναι διαφορετικό από το σύστημα της εταιρείας Singular που μεταδίδει τα αποτελέσματα.

Γι αυτό, έχει ληφθεί ειδική πρόνοια από αξιωματικούς της διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε συνεργασία με επιτελείς του υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να προστατευθεί το σύστημα μετάδοσης των αποτελεσμάτων.

Σημειώνεται ότι οι  πολίτες που δεν γνωρίζουν που ψηφίζουν μπορούν να ενημερωθούν από τις πέντε επιπλέον τηλεφωνικές γραμμές του υπ. Εσωτερικών.

Είναι οι αριθμοί:  213136 1166, 213136 1163, 213136 1022, 213136 1172, 213136 1173

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου