Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟ

Στις 6 του Μάη οι κατάπτυστοι, οι δακτυλοδεικτούμενοι και οι μεγάλοι ένοχοι για την καταστροφή του τόπου μας, δε θα είναι πλέον οι πολιτικοί ριψάσπιδες που γονάτισαν και έθεσαν εαυτούς στη δούλεψη του σουλτανάτου.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτοί υπέκυψαν, προσκύνησαν, συνειδητά χρησιμοποίησαν την υπογραφή τους για να δηλώσουν πίστη και υποταγή, συνειδητά κορόιδεψαν την κοινωνία που τους πίστεψε και που θεώρησε αυτονόητο ότι εκπροσωπούν την πατρίδα τους στο εξωτερικό, και δεν είναι Δούρειοι ίπποι σε βάρος της ίδιας τους της χώρας τη στιγμή της πλέον επικίνδυνης πολιορκίας της.

Όλοι αυτοί, αμετανόητοι και επικίνδυνοι, συνεχίζουν ακόμη και σήμερα που οι ολέθριες επιλογές τους έμπασαν από την πόρτα τη δυστυχία, την απόγνωση και το θάνατο σε κάθε σπίτι, σε κάθε ελληνική οικογένεια…
Συνεχίζουν με το ίδιο θράσος και το ίδιο αδίστακτα να εξαπατούν. Η αλήθεια όμως είναι αμείλικτη, και το μεγαλείο της αλήθειας, βρίσκεται στην αδιαμφισβήτητη μοναδικότητά της...

Οι πρωταγωνιστές της εθνικής προδοσίας, όσο και να προσπαθούν είναι αδύνατον πλέον να καλύψουν τη γύμνια τους. Στέκονται απέναντι στην Ελληνική κοινωνία γυμνοί.
Γυμνοί από εθνική αξιοπρέπεια γιατί αποποιήθηκαν μόνοι τους τη φορεσιά της όταν συνειδητά προσκύνησαν το σουλτανάτο ως πρόθυμοι κοτζαμπάσηδες.
Γυμνοί από πολιτική μπέσα γιατί τη δολοφόνησαν συνειδητά στις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες τους.
Γυμνοί από πατριωτική ευθύνη αφού συνειδητά αρνήθηκαν να προασπίσουν τα στοιχειώδη και τα αυτονόητα, πρωτοστατώντας οι ίδιοι στην ταπείνωση του τόπου...


Όλοι αυτοί λοιπόν οι ξεβράκωτοι και ταπεινωμένοι κοτζαμπάσηδες που συστρατεύτηκαν με τον αντίπαλο και παρέδωσαν αμαχητί την εθνική κυριαρχία της χώρας, κρίθηκαν ένοχοι από το ίδιο το αποτέλεσμα της πράξης τους, και σύντομα θα πρέπει να κριθούν με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας.

Όλοι αυτοί λοιπόν οι εν δυνάμει υπόδικοι, δε θα είναι οι μεγάλοι ένοχοι αυτής της Κυριακής. Γιατί αυτή την Κυριακή παραμένουν γυμνοί, παντελώς ξεβράκωτοι και παραδομένοι στην κρίση του «κυρίαρχου» ψηφοφόρου.

Οι μεγάλοι ένοχοι θα είναι όσοι από μας επιτρέψουν στο εαυτό τους να πιάσει και πάλι στο χέρι του τα πρασινογάλαζα ψηφοδέλτια της ντροπής.

Μετά απ όσα έκαναν, κανείς πλέον δε δικαιούται να δηλώσει εξαπατημένος.
Κανείς δε δικαιούται να παραμυθιάσει τον εαυτό του πως έδωσε ακόμη μια ευκαιρία στους δολοφόνους των δικών του παιδιών.
Κανείς δε δικαιούται να δηλώσει άγνοια των πραγματικών τους προθέσεων, γιατί αυτές και δηλωμένες είναι, και επικυρωμένες με τις υπογραφές της ντροπής.
Πολύ δε περισσότερο κανείς δε δικαιούται να παραμυθιαστεί από κανένα από τα τρία θλιβερά δεκανίκια της δοτής συγκυβέρνησης που βίασε προκλητικά το Σύνταγμα, τη Δημοκρατία και φυσικά τη ζωή μας.
Κανείς δε δικαιούται να δηλώσει πως εξαπατήθηκε από τα επικοινωνιακά τερτίπια κανενός.

Γιατί όλοι αυτοί που συμφώνησαν και συγκρότησαν το δοτό πολιτικό έκτρωμα, ήξεραν ποιανού εντεταλμένος είναι ο επικεφαλής, ήξεραν τι ακριβώς επρόκειτο να προωθήσει, ήξεραν επακριβώς ποια θα ήταν η επόμενη μέρα της Ελλάδας που θα παρέδιδε μετά από τη σύντομη πολιτική του διαδρομή.

Γι αυτό και φτιάχτηκε αυτό το δοτό έκτρωμα. Για να ολοκληρώσει το θεσμικό πλαίσιο που θα οριοθετούσε τις συμπληγάδες της ζωής μας.
Γι αυτό και κατέφυγαν στο δοτό έκτρωμα και δεν τόλμησαν να καταφύγουν κατ ευθείαν σε εθνικές εκλογές.

Κανένας υποκριτής λοιπόν απ όσους πρωταγωνίστησαν σ αυτή την πρωτοφανή πολιτική εκτροπή, δε δικαιούται να δηλώνει εκ του ασφαλούς μετανοιωμένος, γιατί απλά είναι συνένοχος.

Σε παραμυθιάζουν ότι σε λίγες ώρες οφείλεις να σηκώσεις ψηλά την πράσινη και τη γαλάζια σημαία σου και να πας καμαρωτός στην κάλπη.
Ποιοι??? Αυτοί που κουρέλιασαν και τη σημαία σου, και την ελπίδα σου, και τη ζωή σου.

Το κάνουν γιατί δε θέλουν τη μοναξιά του ενόχου και του εν δυνάμει υπόδικου για τα εθνικά εγκλήματά τους, και επιδιώκουν να σε καταστήσουν συνένοχο στο κλαμπ των πρωταγωνιστών της εθνικής προδοσίας.

Μη τους το επιτρέψεις…

Ο μοναδικός τρόπος για να τιμήσεις τη σημαία που σου ζητάνε και πάλι να ταπεινώσεις και μαζί μ αυτή να ταπεινώσεις και την προσωπική σου αξιοπρέπεια, είναι να πας στην κάλπη όχι με υψωμένη τη γαλαζοπράσινη σημαία αλλά με υψωμένο το γαλαζοπράσινο φάσκελο γι αυτούς που κιότεψαν και ξεπούλησαν τα πάντα, οδηγώντας αδίστακτα τον τόπο στην καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου