Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ... Η ΜΕΚΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

«Ο αμερικανικός στρατός εκπαιδεύεται κατά του Ισλάμ σχεδιάζοντας ατομική βόμβα κατά της Μέκκας και της Μεδίνας»

Αμερικανός αξιωματικός του στρατού , δίδασκε σε στρατιωτική Σχολή  για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο κατά του Ισλάμ.

Δεν απέκλειε στην διδασκαλία του, εφ’ όσον κριθεί αναγκαίο, να χρησιμοποιηθούν από τον αμερικανικό στρατό τακτικές που ακολουθήθηκαν στη Χιροσίμα, αναφέρει το τούρκικο δημοσίευμα.

Ο Noah Shachtman και ο Spencer Ackerman παλιοί δημοσιογράφοι κατάφεραν να  καταγράψουν τα στρατιωτικά μαθήματα και πραγματικά συγκλονίστηκαν.

Σύμφωνα με την είδηση που δημοσιεύθηκε στο αμερικανικό περιοδικό Wired, ο αμερικανός διοικητής χαρακτήριζε ως ισλαμιστές τρομοκράτες τα 1,4 δισεκατομμύρια των Μουσουλμάνων, και για να προστατεύσει την Αμερική  δεν θα δίσταζε να ρίξει μια βόμβα που... 


Παρόμοιά της ρίχτηκε στη Χιροσίμα, αναφέρει το δημοσίευμα.

Το περιεχόμενο των στρατιωτικών μαθημάτων ήρθε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα  χθες και ήταν άμεση η αντίδραση της Αμερικανικής Στρατιωτικής Ακαδημίας που δήλωσε ότι τα μαθήματα εχθρότητας προς το Ισλάμ εισήχθησαν για πρώτη  φορά τον Απρίλιο και είχαν γίνει αποδεκτά από το Υπουργείο Άμυνας. 

Ωστόσο το Υπουργείο Άμυνας δεν έδωσε πληροφορίες για το περιεχόμενο των μαθημάτων περί «Ισλαμικής Εχθρότητας».

Στο δημοσίευμα παρουσιάζονται οι θέσεις του αντισυνταγματάρχη  Matthew A. Dooley και τα μαθήματα τα οποία δίδασκε στη Σχολή της Βιρτζίνια, ο οποίος υποστήριζε ότι ο Δυτικός Κόσμος απειλείται από το Ισλάμ, γράφει το δημοσίευμα και παραθέτει τα παρακάτω αποσπάσματα της ‘διδασκαλίας’ :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου