Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ

Κατά καιρούς, σίγουρα σε προεκλογικές περιόδους, κυκλοφορούν διάφορες κοτσάνες για τα «ΛΕΥΚΑ» ή / και «ΑΚΥΡΑ» ψηφοδέλτια, που μάλλον αποσκοπούν στο να εγκλωβίσουν εκεί, τις έτσι κι’ αλλιώς χαμένες ψήφους αγανακτισμένων πολιτών, ώστε η διεφθαρμένη εξουσία να βγει κερδισμένη.

Βεβαίως, η απόφαση κάποιου να ψηφίσει «ΛΕΥΚΟ» ή «ΑΚΥΡΟ» είναι σεβαστή και καλά θα κάνει ο κάθε κουφιοκέφαλος, να μην αποπαίρνει και να μην ευτελίζει μια τέτοια πολιτική βούληση.

Σαφώς ο Μπαρμπανίκος είναι κατά του ΛΕΥΚΟΥ και ΑΚΥΡΟΥ, γιατί γνωρίζω τι προβλέπει ο Χουντικός Νόμος 3434/2006 που κατασκευάστηκε, απλά για να ευνοεί τα δύο λεγόμενα κόμματα που καταλαμβάνουν διαδοχικά την εξουσία και μας γδέρνουν με την επίκληση «ο λαός αποφάσισε» .

ΕΞΗΓΩ, σε όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, ότι η ΛΕΥΚΗ ψήφος δεν είναι ψήφος. Είναι σαν να μη πήγες καθόλου στο εκλογικό κέντρο, είναι σαν να μη ψήφισες, αφού ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ και ο καθένας μπορεί να το δει στο εικονιζόμενο ΦΕΚ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, αφού δεν λαμβάνεται καθόλου υπόψη, το λεγόμενο «ΛΕΥΚΟ» αλλά με νόμο ….ανύπαρκτο, αυτό ευνοεί το πρώτο κόμμα που θα καρπωθεί τα μπόνους του ληστρικού εκλογικού νόμου, αφού το ποσοστό του δεν θα μειωθεί λόγω λευκών ψηφοδελτίων...


Αν θέλουμε να στείλουμε στον αγύριστο τις γαλαζιοπράσινες πουτάνες και τις ληστοσυμμορίες τους, κι’ ακόμα πάρα-πέρα, πρέπει να διαλέξουμε κάποιον από τους άλλους συμμετέχοντες, γιατί μόνο έτσι επηρεάζονται προς τα κάτω τα ποσοστά τους.

Τώρα, αν καταλαβαίνεις αυτόν τον ληστρικό μηχανισμό του εκλογικού νόμου και παρ’ όλα επιμένεις να ρίξεις λευκό ή να μη ψηφίσεις, ΤΟΤΕ ξέρεις ότι θα ξαναφέρεις κυβέρνηση Σαμαρά ή Βενιζέλου ή Παπαδήμου. Τότε αυτό είναι συνειδητή επιλογή και με γεια σου και χαρά σου.

Παιδιά έχεις???
Η συμβουλή μου είναι, να διαλέξετε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ άλλον και να είστε σίγουροι, ότι θα είναι γιλότερο «ΝΟΥΜΕΡΟ» από τα «νούμερα» που μας κυβερνούν και μας ληστεύουν τόσα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου