Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ...

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να εξαπολύσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ... "Άλλα μου είπε στη συνάντηση, άλλα είπε δημόσια" θα πει ο Βενιζέλος για τον Τσίπρα.

Μέχρι τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης έμεινε στο γραφείο του ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Όλοι τους ήταν αιφνιδιασμένοι από τα όσα είχε πει λίγο νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αφήσει να διαφανεί, στη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ότι συζητά μια κυβέρνηση για την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την εκκίνηση της διαδικασίας αναθεώρησης του Συντάγματος.

Αυτή η αίσθηση ήταν που έκανε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να δηλώσει πως "τώρα αποκτά νόημα η δική μας διερευνητική εντολή". Προς έκπληξη όλων όμως στην Ιπποκράτους...


Ο Αλέξης Τσίπρας κινήθηκε σε εκλογικούς τόνους μιλώντας στους βουλευτές του. Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, η οποία συγκαλείται στις 12 το μεσημέρι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα καταγγείλει αυτή τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος θα αφήσει, ωστόσο, τις γέφυρες επικοινωνίας στη θέση τους. Γιατί, όπως θα πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η χώρα έχει ανάγκη από κυβέρνηση και δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Οι εξελίξεις αυτές δείχνουν ότι τα πάντα θα κριθούν στη σύσκεψη των αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου