Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ...

Την ανησυχία του για την κυβέρνηση που θα προκύψει την Κυριακή εξέφρασε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών...

Αναρωτήθηκες γιατί...

Γιατί ο Σόϊμπλε θέλει να σε κυβερνήσουν αυτοί που χρόνια σε παραμύθιαζαν???
Νοιάζεται για το μέλλον σου ή μήπως μοχθεί για τα συμφέροντα των συμμοριών που εκπροσωπεί???
Νοιάζεται για τον τόπο σου ή για τον τρόπο με τον οποίο θα βάλουν τον τόπο σου στο χέρι τα πραγματικά αφεντικά του Σόϊμπλε???
Νοιάζεται για την ανάπτυξη της πατρίδας σου ή για τη μετατροπή της σε ζώνη ασύδοτης υπερεκμετάλευσης του μόχθου σου από τα γερμανικά και άλλα μεγαθήρια???

Αν πιστεύεις ότι ο Σόϊμπλε και οι συν αυτώ, κοιμούνται και ξυπνούν με την έγνοια τους για σένα και τη χώρα σου να χτυπάει κόκκινο, τότε δεν έχεις παρά να ψηφίσεις εκείνους που συγκρότησαν και στήριξαν τη δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου. Την κυβέρνηση που επέβαλε ο Σόϊμπλε και που οι πρόθυμοι έσπευσαν να την υιοθετήσουν...



Αν πιστεύεις ότι ο Σόϊμπλε και οι συν αυτώ, έβαλαν τους προσκυνημένους να υπογράψουν πως ότι και να γίνει θα μάχονται και θα μοχθούν για τα δικά σου τα συμφέροντα, τότε δεν έχεις παρά να υπερψηφίσεις αυτούς που τον προσκύνησαν και οδήγησαν τον τόπο στην καταστροφή.

Αν πιστεύεις ότι διαθέτεις τα στοιχειώδη αποθέματα αξιοπρέπειας, και δεν είσαι διατεθειμένος να επιτρέψεις να σου την κουρελιάζουν τόσο βάναυσα, τότε οφείλεις να σταθείς όρθιος απέναντι σε όσους τολμούν να το επιχειρούν.

Αν δεν είσαι διατεθειμένος να επιτρέψεις να συνεχίσουννα υποτιμούν τόσο βάναυσα τη νοημοσύνη σου, τότε οφείλεις να στείλεις χωρίς δεύτερη σκέψη στο διάβολο τον Σόϊμπλε και τα πολιτικά του ανδρείκελα στην Ελλάδα, και να αφανίσεις πολιτικά όλους εκείνους που τον προσκύνησαν και υποθήκευσαν την πατρίδα σου και το μέλλον των παιδιών σου.

Σήκωσε λοιπόν ψηλά το μπλέ και πράσινο φάσκελο και αφάνισε από προσώπου γης την προσκυνημένη τους μούρη.

Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου