Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕ

Σχολιασμοί στην «πολιτική συνέντευξη» του Πύρρου Δήμα…

γράφει ο REPORTO

Το ότι σήκωσες ψηλά τη σημαία της Ελλάδας αγωνιζόμενος, αυτό ούτε στο απυρόβλητο σε τοποθετεί από τη στιγμή που αποφασίζεις μόνος σου να ξεμπροστιάζεσαι, ούτε το ακαταλόγιστο σου εξασφαλίζει για επιλογές που προκαλούν κατάφωρα τη νοημοσύνη μας.

Σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ ο γνωστός αθλητής τονίζει ότι «δεν θα γίνω κομματόσκυλο, θα παλέψω για τον Ελληνα», και εξηγεί πως πήρε την απόφαση να να μπει στη  πολιτική. Λέει κι άλλα πασοκογενή ευφυολογήματα που είναι αδύνατον να μη τα σχολιάσουμε…

Δε θα γίνεις κομματόσκυλο??? Και τι ακριβώς έγινες μοστράροντας σαν σιτεμένη γλάστρα στο ψηφοδέλτιο εκείνων που οδηγούν την πατρίδα μας στον αφανισμό???
Μήπως πολιτικός μέντορας???
Μήπως συνέβαλες με την κορυφαία σου πολιτική σκέψη στην αναβάθμιση ενός κόμματος που παραδέρνει στον πολιτικό ξεπεσμό???
Μήπως συνιστάς την πολιτική καινοτομία ή οποία έλειψε από το ελληνικό κοινοβούλιο και εμφανίστηκες από το πουθενά για να αναπληρώσεις το πολιτικό κενό???

Για βούτα λίγο τη γλώσσα σου στο μυαλό σου και πες μας ειλικρινά τι ακριβώς παριστάνεις???...


«Ημουν στην Αμερική όταν χτύπησε το τηλέφωνο στις 5 το πρωί. Ηταν ο Βενιζέλος! Μου λέει "βάλε πλάτη για την Ελλάδα". Πήρα την απόφαση τελείως μόνος. Αλλά και τι να έκανα; Δεν γίνεται να καθόμαστε να μας βρίζουνε και να μην αντιδρούμε».

Αμ δεν έβαλες πλάτη για την Ελλάδα έρμε…
Πρώτον γιατί αν πραγματικά ήθελες να βάλεις πλάτη για την Ελλάδα, δε θα αποφάσισες να στολίσεις το ψηφοδέλτιο αυτών που την οδήγησαν στην καταστροφή και το λαό της στην απόγνωση…
Δε θα στήριζες το ψηφοδέλτιο της ντροπής των Ιμίων…
Δεύτερον γιατί αν αυτό που πραγματικά ήθελε ο συνομιλητής σου ήταν να βάλεις πλάτη για την Ελλάδα, δε θα επεδίωκε να σε μαντρώσει στο πράσινο μαντρί.
Θα επιχειρούσε να προτρέψει τους επιφανείς και τις προσωπικότητες της χώρας του να παίξουν έναν ρόλο σημαντικό στο διεθνές στερέωμα για την προβολή των δίκιων του Ελληνισμού, αλλά αυτό δεν το έκανε.
Πλάτη για να σηκώσεις τους σαπισμένους κώλους τους ήθελαν να βάλεις και δυστυχώς για σένα αποδείχτηκες πρόθυμος σ ένα ρόλο που δεν περικλείει και ιδιαίτερη τιμή για όσους τον επέλεξαν.

Ασε λοιπόν τη δύναμη κατά μέρος Πύρρο Δήμα.
Όση κι αν διαθέτεις στο σώμα σου ή την ψυχή σου, την παραχώρησες για να σηκώσεις ένα ψηφοδέλτιο που πολλοί θεώρησαν ντροπιαστική τη συμμετοχή τους σ αυτό.
Δεν έχεις τίποτε άλλο λοιπόν να προσφέρεις για την Ελλάδα.
Ότι είχες το παραχώρησες σε κείνους που δε την τίμησαν με τη στάση τους
Σε κείνους που την ταπείνωσαν με την υπογραφή τους…
Σε κείνους που δε νοιάστηκαν για το λαό της που σε χειροκρότησε και τον οδήγησαν στην απόγνωση και τη δυστυχία…

Μοιράσου λοιπόν μ όλους αυτούς τη χαρά και την ευημερία σου… και μη συνεχίζεις να βάζεις στο στόμα σου την Ελλάδα. Το μέλλον που της επιφυλάσσουν οι αυριανοί σου σύντροφοι στη βουλή, το χουν γραμμένο στα τεφτέρια της υποταγής που υπέγραψαν.

Τη δύναμη να το ανατρέψεις δε την είχες γιατί προτίμησες να τη χρησιμοποιήσεις για να στηρίξεις τις επιλογές που έκαναν.

2 σχόλια:

  1. Μήπως αν ο ΠΔ ήταν στην ΝΔ, λέω ΜΗΠΩΣ, δεν ήταν κομματόσκυλο;

    Ρωτάς: "Δε θα γίνεις κομματόσκυλο???"

    Εσύ πάντως είσαι, της ΝΔούλας, λες κι αυτή δεν είναι μέρος του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή