Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΔΗΜΑΡ… ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ.

Ένας συρφετός αλλοφρόνων, που όπως μια νυκτί εμφανίστηκε, έτσι και εν μια νυκτί τερμάτισε τον πολιτικό του βίο.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ήταν μια πορεία προδιαγεγραμμένη, αφού από την ίδρυσή του ερωτοτροπούσε με όλα όσα υποτίθεται ότι αντιπάλευε.
Για τη χαριστική βολή, το δάκτυλο το έσπρωξαν όχι μόνο οι υποτιθέμενοι «αντίπαλοί» του που αναζητούσαν εναγωνίως «αριστερό» άλλοθι ως καθαρτήριο των αντεθνικών τους εγκλημάτων, αλλά και οι προσωπικές φιλοδοξίες των τυχάρπαστων που συνωστίστηκαν σ αυτό το συρφετό χωρίς αρχές, χωρίς πολιτική μπέσα, και με απόλυτα ρευστή τη συναίσθηση της εθνικής τους ευθύνης απέναντι στο λαό και τον τόπο.

Τώρα που το άστρο αυτής της πολιτικής αθλιότητας έσβησε, πριν προλάβουν καλά -  καλά να το δουν να λάμπει στο πολιτικό στερέωμα, δεν υπάρχει ούτε ένας... 


Σ αυτό τον επικίνδυνο συνωστισμό της αθλιότητας, που να επιχειρεί να βάλει χαλινάρι στον επικίνδυνο κατήφορο.

Όλοι ξέρουν πως οι εκλογές, θα αφανίσουν από το χάρτη αυτή τη φάρσα της ιστορίας και επιχειρούν να σώσουν όπως - όπως την κοινοβουλευτική τους παρουσία.

Δεκάρα τσακιστή δε δίνουν, ούτε για την πατρίδα, ούτε για το λαό της, ούτε καν για τους ψηφοφόρους τους που εξαπάτησαν γι ακόμη μια φορά. Το μόνο που τους απασχολεί είναι το προσωπικό πολιτικό τους μέλλον, και δε θα διστάσουν να το στηρίξουν σε επιλογές κατάπτυστης αθλιότητας.

Μόνο που αυτή τη φορά, αυτή η πολιτική πουστιά, αυτή η καινούρια προδοσία προσδοκιών και ελπίδων, των πολιτικών μασκαράδων που φόρεσαν «αριστερή» μουτσούνα στον πολιτικό καρνάβαλο των τελευταίων ημερών, δεν πρέπει με τίποτε να μείνει ατιμώρητη.

Όχι μονάχα οι εξαπατημένοι ψηφοφόροι τους, αλλά το σύνολο του Ελληνικού λαού, που απ ότι φαίνεται κάποιοι συνεχίζουν να μη διστάζουν να τον θεωρούν ασήμαντο υποχείριο, έχουν κάθε δικαίωμα και κάθε υποχρέωση, να τους αφανίσουν πολιτικά και από τον πολιτικό χάρτη και από την κοινωνία.

1 σχόλιο: