Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... ΣΚΑΣΕ

Εμπρός λοιπόν υπηρεσιακέ υπουργέ, που λες ότι γουστάρεις να πράξεις το κάτι παραπάνω. Πεδίο δόξης λαμπρό ανοίγεται μπροστά σου. Ρίξε μια στη διαφθορά κατακέφαλα και η μητέρα Ελλάς θα σ’ ευγνωμονεί. 

«Η κυβέρνηση στην οποία ανήκω, έχει πρωτίστως στόχο να οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές με ομαλότητα, ενώ σε ό,τι αφορά εμένα, το γεγονός ότι προέρχομαι από το χώρο της υγείας και της παιδείας, δεν μου επιτρέπει να μην κάνω το κάτι παραπάνω από ότι μου ζητείται και να μη μείνω μόνο στη διαχείριση καθηκόντων. Πενήντα χρόνια, από όταν μπήκα στη Σχολή της Ιατρικής,  έχω βιώσει την έκφραση του ανθρώπινου πόνου από κοντά και άρα είναι αδύνατον να μην προσπαθήσω να προσφέρω το κάτι περισσότερο.»

Αυτά είπε, αναλαμβάνοντας καθήκοντα από τον κοπρίτη Λοβέρδο, ο υπηρεσιακός υπουργός υγείας, Χρήστος Κίττας. Ο μεγαλόσχημος, είναι καθηγητής της Ιατρικής Σχολής και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι λοιπόν φυσικό, να πιστεύουν πολλοί, ότι επίσης έχει βιώσει από μέσα, το αίσχος με τα φακελάκια, στα οποία πρωτοστατούν συνάδελφοί του καθηγητές.
  
Είναι λοιπόν φυσικό, να πιστεύουν πολλοί από τους εκτός κυκλωμάτων, ότι ο πρώην πρύτανης...


Έχει βιώσει από μέσα, εκτός από την έκφραση πόνου της υπό άγρια εκμετάλλευση φτωχολογιάς και το τεράστιο σκάνδαλο των υπερτιμολογήσεων φαρμάκων, υγειονομικού και ιατροτεχνολογικού υλικού. Παρά τις αποκαλύψεις, οι τιμές συνεχίζουν να είναι στα ύψη, πράγμα που σημαίνει ότι, παρά τις όποιες περικοπές δαπανών και παρά τις αυξήσεις στη συμμετοχή των ασφαλισμένων στη νοσηλευτική και φαρμακευτική δαπάνη, οι μίζες στον χώρο της υγείας συνεχίζουν να αυξάνονται και να δείχνουν το τεράστιο μέγεθος της διαφθοράς, στο βασίλειο του επιστάτη της διαφθοράς Σαμπατακάκη.

Είναι σίγουρο, ότι ο Καθηγητής υπουργός και πρώην πρύτανης, κάτι θα έχει ακούσει για το σκάνδαλο των ορθοπεδικών, για το οποίο γνωστές εταιρείες καταδικάστηκαν σε άλλες χώρες, για τις απάτες που έκαναν στην …Ελλάδα και εδώ δεν κουνιέται φύλλο. Είναι απίθανο να μη γνωρίζει ο καθηγητής υπουργός, τις περίεργες δραστηριότητες του συναδέλφου του στην ίδια σχολή Σουκάκου.

Εμπρός λοιπόν υπηρεσιακέ υπουργέ, που λες ότι γουστάρεις να πράξεις το κάτι παραπάνω. Πεδίο δόξης λαμπρό ανοίγεται μπροστά σου. Ρίξε μια στη διαφθορά κατακέφαλα και η μητέρα Ελλάς θα σ’ ευγνωμονεί.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ….ΣΚΑΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου