Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ή ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ???

Αυτό αναρωτιέται ο αρθρογράφος του "ΒΗΜΑΤΟΣ" Γ. Μαλούχος και αναφέρει μεταξύ άλλων στο΄΄αρθρο του τα εξής:


"Όπως συμβαίνει συνήθως, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος ήταν ο πιο ηχηρός απ’ όλους: αναρωτήθηκε χθες τι θα συμβεί αν ο ΣΥΡΙΖΑ φτάσει στο 25%: αν θα αρχίσει τις εκτελέσεις…  Δεν ξέρω ποια είναι η απάντηση σε αυτό το «ερώτημα», αν και…  εικάζω ότι προφανώς δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Εκείνο όμως που σίγουρα θα συμβεί, είναι να φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το 25% και παραπάνω αν στον επόμενο μήνα συνεχίσει να αποτελεί το μοναδικό επίκεντρο κάθε συζήτησης, αν συνεχίζουν οι πάντες να του επιτίθενται σα να είναι ο διάολος και επιμείνουν να τον φέρνουν  μόνοι τους στη συνείδηση του χειμαζόμενου ελληνικού λαού στη θέση του μοναδικού που αντιστέκεται στα πάντα και αποτελεί τον αληθινό κίνδυνο για ένα περίπου μισητό πια «σύστημα»: αν αυτή η τακτική εξακολουθήσει, ίσως το 25% να αποδειχθεί και λίγο…."...


Την απάντηση φυσικά την ξέρει και ο Γ Μαλούχος... και πρωτίστως την ξέρουν καλά τα κέντρα που αβαντάρουν και συγχρονίζουν αυτή την εκπληκτική ομοφωνία "κριτικής".

Ο Τσίπρας "πιέζεται" και όσο πιέζεται... απαντά.
Ο Τσίπρας "απαντά" και όσο απαντά... ενδίδει.
Ο Τσίπρας "ενδίδει" και όσο ενδίδει... κάνει εκπτώσεις.

Και όσο "κάνει εκπτώσεις", προσαρμόζει το λόγο του σε μια ερμαφρόδιτη δημοφιλία που θέλει να είναι και με το χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ, έχοντας μπει πλέον για τα καλά στο τελευταίο στάδιο "προσαρμογής", έτσι ώστε μετά τις τελευταίες δοκιμές να παραδοθεί στην κοινωνία "ετοιμος προς χρήση", για να αντιακαταστήσει τα αποσυρόμενα πολιτικά αναλώσιμα, στο σκηνικό της ανασύνταξης του πολιτικού συστήματος, και του επανεγκλωβισμού του λαού σε φρούδες ελπίδες, σε πολιτικές αυταπάτες, σε αδιέξοδες πολιτικές λογικές.

Παρατηρήστε τους...

Δεν τον ρωτούν ακριβώς... Του υπαγορεύουν απαντήσεις.
Μπολιάζουν με δόσεις "κινδύνου" τη δημοφιλία των πολιτικών του για να σπρώξουν τις απαντήσεις σε λογικές "ελεγχόμενου" κινδύνου.

Το σχέδιο τους το αποκαλύψαμε και θα το βρείτε ΕΔΩ...

2 σχόλια:

  1. ο Παγκαλος ηθελε να πει..
    βρε mall,ακες δεν βλεπετε οτι τοσα χρονια σας εκτελουμε?
    θελετε και ορεξατο εκτελεστη?
    αλλα ηταν ευ,γενικως,ο ευ,τραφης.
    ξερει κανεις το γενεαλογικο δενδρο αυτου του τσιπρα?
    θελω να το ξερω εως τεταρτης γενεας,γινεται?
    χρειαζομαστε επισης και εναν μεγαλο σεισμο.
    μπορω να τον παραγγειλω σε σας?
    προσοχη,18 ριχτερ και ανω ,παρακαλω.
    στα 17 μπορει να μην γινει η αφυπνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω βαρεθεί τις μακακιες του Τσίπρα. Συνοπτικά : Γερμανοί & Βρυξέλλες έχουν ξεκόψει τα περί επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου. Είπαν : "Εσεις εκεί κάτω αποφασίσαμε να πεθάνετε" Επαναδιαπραγμάτευση = Ακύρωση μνημονίου= δάνεια γιοκ. Καλό αυτό. Τι να τα κάνουμε τα δάνεια αφού σ' αυτούς ξαναπηγαίνουν. Ας μην μας δανείζουν να μην τους πληρώνουμε. Το καλύτερο. Όμως, εξακολουθούμε και έχουμε έλλειμα στον τακτικό προϋπολογισμό & ας μην τους πληρώνουμε.Πως θα το καλείψει ο Τσίπρας αφού πλέον κανείς δεν θα του δανείζει άπαξ και μνημόνιο γιοκ; Ποιος τρελός θα δανείσει μία χώρα η οποία δεν έχει μετά βεβαιότητας λεφτά να τον πληρώσει και μόλις προ ημερών "κούρεψε" τους προηγούμενους ευτυχείς δανειστές της;
    Μη έχοντας άλλη λύση, για να βρει χρήμα, εφ' όσον άλλους φόρους δεν μπορεί να βάλει, αλλά και να βάλει τίποτα δεν υπάρχει πια για να μας πάρει, θα αναγκαστεί να τυπώσει νέες δραχμές. Φυσικά τον Ρότσιλντ, ιδιοκτήτη της τράπεζας της Ελλάδος(;)λίγο τον νοιάζει αν μας δανείζει σε δραχμές η ευρώ. Θα ξεκινήσει δηλαδή πάλι το ίδιο παραμύθι; Θα τυπώνει χαρτάκια εκ του μηδενός ο Ρότσιλντ και θα μας τα "δανείζει" να του τα επιστρέφουμε & μάλιστα εντόκως; Δηλαδή με χαρτιά που τυπώνει να αρπάζει όλα όσα παράγουμε και να του χρωστάμε άλλα τόσα εντόκως; Όπως μας λεηλατεί από το 1929 που μαζί με τον συμπατριώτη του Ρικάρντο ίδρυσαν την μπίζνα "Τράπεζα της Ελλάδος"; Θα την κρατικοποιήσει ο Τσίπρας τουλάχιστον να μην χρωστάμε της Μιχαλούς (Ρότσιλντ); Επ'αυτού ουδέν ελάλησε ο Τσίπρας.
    Ο Τσίπρας όμως είναι "Ευρωπαϊστής" όπως δηλώνει & υπέρ του ευρώ, που δεν μας είπε που θα ξαναδούν τα μάτια μας ευρώ, αφού κανείς δεν θα του το δανείζει. "Ευρωπαϊστής"=Τζέφρυ=Σαμαράς=Βενιζέλος=Κουβέλης=Ντόρα και δεν συμμαζεύεται=υπάλληλοι του Ρότσιλντ.

    Επειδή λοιπόν τα νούμερα δεν βγαίνουν όπως τα μετράει ο Τσίπρας, όλα αυτά που αραδιάζει είναι ΦΟΥΜΑΡΑ και μακακίες.
    Η αλήθεια είναι μία σε περίπτωση καταγγελίας (επαναδιαπραγμάτευση την λέει) του μνημονίου-μνημοσύνου μας :

    -Καταγγελία των 2 μνημονίων.
    -Έξοδος από την Ευρωπαϊκή ένωση και το ευρώ.
    -Κρατικοποίηση της τράπεζας Ρότσιλντ (Ελλάδος ψευδεπιγράφως)& έκδοση νέας δραχμής.
    -Μέτρα προστατευτισμού της εγχώριας παραγωγής.

    Αυτά τα 4 πάνε πακέτο και δεν μπορούν να εφαρμοσθούν μόνον τα μισά η μόνο το ένα. Δεν βγαίνουν τα νούμερα σε απλή αριθμητική, εξ ου και οι παπαριές του ΣΥΡΙΖΑ. 1+1 κάνουν 2 και όχι 102.
    Π.Χ. άμα καταγγείλει το μνημόνιο, δεν θα' χει πια να δίνει ευρώ. Άρα χρειάζεται δραχμές. Αν όμως έχουμε δραχμές δεν θα' χουμε ικανά συναλλαγματικά αποθέματα να πληρώνουμε τα κερατιάτικα της Ευρώπης, τον ΦΠΑ δηλαδή που εισπράττουν αυτοί και το τεράστιο έλλειμα στο εμπορικό μας ισοζύγιο συν τα 5 δις ευρώ πρόστιμα που κατ' έτος τους καταβάλλουμε. κ.ο.κ

    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή