Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΝ???

ΔΕ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΣΩΓΑΜΠΡΟΥΣ... ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? (Αυτήν που ήδη την ξεπούλησε συγκυβερνώντας με τον ΓΑΠ)...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

"Υπόδειγμα ηγέτη"... Αφού πρώτα συνομολόγησε το ξεπούλημα της χώρας του στις συμμορίες από τη θέση του συγκυβερνήτη, τώρα δε διστάζει να ξεπουλήσει το κόμμα του και τις προσδοκίες των στελεχών του, στους αποτυχημένους ανανήψαντες, μόνο και μόνο για να υπηρετήσει την προσωπική του φιλοδοξία.

Και βεβαίως καρφάκι δε μας καίγεται για την τύχη του γαλάζιου πολιτικού τσίρκου, έχει όμως αξία να αναδεικνύεται η αδίστακτη πολιτική προσωπικότητα του ηγέτη του που έβγαλε τα πάντα στο σφυρί, διότι η κοινωνία δικαιούται να αντιλαμβάνεται ποιός είναι αυτός που φιλοδοξεί με κάθε τίμημα να κυβερνήσει τη χώρα και να διαχειριστεί το μέλλον της.

Απέναντι  σε έναν τέτοιον ηγέτη αρρωστημένα φιλόδοξο, αδίστακτο και χωρίς αρχές, οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας έχουν μια και μόνο υποχρέωση, αν σέβονται στοιχειωδώς την πατρίδα τους και την προσωπική τους αξιοπρέπεια...


Να τον οδηγήσουν σε πραγματική εκλογική συντριβή, για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα πως την προσωπική τους αξιοπρέπεια, δε την παζαρεύουν όπως την παζάρεψε ο ανεκδιήγητος αρχηγός τους.

Ο άλλος δρόμος είναι η προσωπική τους ταπείνωση, αφού θα κληθούν με την ψήφο τους να αναδείξουν εκείνους που μέχρι χθες τους είχαν στο φτύσιμο και στην απόλυτη απαξία, ενώ σήμερα αν και αποτυχημένοι - ελέω της φιλοδοξίας του αρχηγού τους - αναγορεύονται σε τιμητές.

Το ρεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό... Θέλουν να σε ταπεινώσουν... Θα το ανεχτείς???

Στην επικοινωνία που είχε ο κ. Σαμαράς με την πρόεδρο της ΔΗΣΥ κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη την Δευτέρα το απόγευμα υπήρξε καταρχήν συμφωνία για την επιστροφή της στη ΝΔ.

Σαμαράς και Μπακογιάννη συζητάνε για τον τρόπο και υπό ποίους όρους και προυποθέσεις θα γίνει. Η κ. Μπακογιάννη έχει ήδη κάνει συμφωνία με τον κ. Στέφανο Μάνο και η όποια συμφωνία θα αφορά και εκείνον.

Το ερώτημα είναι πόσους βουλευτές θα πάρει μαζί της η κ. Μπακογιάννη που θα έχουν εκλόγιμη θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην προσεχή αναμέτρηση που θα γίνει με λίστα. Σύμφωνα με πληροφορίες ζητά να είναι και οι κ.κ. Δημήτρης Ζαφειριάδης, Γιάννης Οικονομου, Λευτέρης Αυγενάκης και Γιώργος Κοντογιάννης. 

Παράλληλες συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και με τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη. Αν και έκανε δήλωση ότι θα ανατάξει μόνος του το κόμμα του σύμφωνα με πληροφορίες συζητά το ενδεχόμενο προσχώρησης. Φυσικά και εκείνος θα ζητήσει να μπουν στις λίστες σε εκλόγιμες θέσεις ορισμένοι βουλευτές του κόμματός του. Για να μην μείνουν όμως εκτός βουλευτές της ΝΔ θα πρέπει το κόμμα να αυξήσει τα ποσοστά του και κυρίως να διατηρήσει την πρώτη θέση. 

Η κ. Μπακογιάννη συζητά να είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός ο κ. Χρύσανθος Λαζαρίδης που έχει προκαλέσει την κριτική εντός και εκτός ΝΔ για το κακό αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών και για την εν γένει συμπεριφορά του . Σε διαφορετική περίπτωση ζητά την πρώτη θέση στην Α΄ Αθήνας που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης. Εάν μπει κι άλλο δικό της στέλεχος τότε στην ίδια περιφέρεια ή ο κ. Μάνος τότε μένει εκτός βουλής και ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος αφού ακόμη κι αν αυξήσει τα ποσοστά της η ΝΔ δεν θα βγάλει περισσότερους από οκτώ βουλευτές που έχει τώρα.

Βλέπε και σχετικό μας άρθρο με τίτλο:

"Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΘΡΙΑΜΒΟ... ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΠΕΣΜΟ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου