Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΙΑΣ ΠΟΡΔΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ

ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ ΒΡΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ… ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΓΥΡΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗ

Η πρώτη πορδή έσκασε πριν από λίγες μέρες, όταν κάποια τρεχαγυρευόπουλη οργάνωση ζήτησε λέει να έρθει ως παρατηρητής για τις εκλογές στην Ελλάδα.
Ε… Πορδή ήταν…βρήκε τρούπα κι έφυγε.

Κανείς δε την επιβεβαίωσε… σε κανένα σοβαρό έντυπο δεν ανεγράφη… Αλλά η μέθοδος είναι γνωστή.

Την αμόλησαν… την άφησαν δυο – τρεις μέρες να πλανιέται στην ατμόσφαιρα… κι αφού έκανε το μικρό της ταξιδάκι στην μπλογκόσφαιρα, υπέστη την κλασική… αναρρόφηση.
Η ίδια τρούπα που την αμόλησε βγήκε και τη μάζεψε πίσω...


Το αρνήθηκε λέει η Ελληνική κυβέρνηση και δεν επέτρεψε στους ρώσους παρατηρητές να εποπτεύσουν τη δημοκρατική νομιμότητα.
Είδατε πουθενά δημοσιευμένη την άρνηση??? Ακούσατε καμία ανακοίνωση  του αρμόδιου υπουργείου??? Όχι… Και δεν πρόκειται ν ακούσετε.
Οι πορδές άλλωστε δε δημοσιεύονται… Αμολιούνται όταν χαλαρώνει το πισινό σύστημα!!!

Χθες… ο κατ εξοχήν πορδαμολητής Καρατζαφύρερ την ξαναμόλησε.
Πήρε γράμμα λέει από τον Πούτιν. Αλληλογραφία ..ηγετών βλέπετε…

Θέλετε και τα ρέστα τώρα??? Πάρτε τα κι αυτά από το δημοσίευμα της IEFIMERIDA:

Διαψεύδουν οι Ρώσοι ότι ο Πούτιν έστειλε επιστολή στον Καρατζαφέρη... 

«Η ρωσική κυβέρνηση τάσσεται εν γένει υπέρ της στενής συνεργασίας με την Ελλάδα, στηρίζει και σέβεται την ελευθερία επιλογής των Ελλήνων πολιτών. Ο επικεφαλής της ρωσικής κυβέρνησης και εκλεγμένος πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα μπορούσε ποτέ να ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου ελληνικού κόμματος»
δήλωσαν ρωσικοί διπλωματικοί κύκλοι, ερωτηθέντες για τις δηλώσεις του αρχηγού του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, περί επιστολής Βλαντιμίρ Πούτιν προς τον ίδιο.
Για το ίδιο θέμα, ο επίσημος εκπρόσωπος της ρωσικής Πρεσβείας στην Αθήνα, Αντόν Ζάνιν, δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι δεν έχει οποιαδήποτε πληροφορία για παρόμοια επιστολή, επομένως δεν μπορεί ούτε να διαψεύσει, ούτε να επιβεβαιώσει την ύπαρξή της.
Το βράδυ ωστόσο το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που απέστειλε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Αθήνα, εκ μέρους του εκλεγμένου προέδρου τη χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν, στον πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.
Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
«Με την εντολή του Προέδρου της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Β. Πούτιν θα ήθελα να σας διαβιβάσω την ευγνωμοσύνη του για τα συγχαρητήρια με την ευκαιρία της εκλογής του στο αξίωμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Δράττομαι της ευκαιρίας αυτής να σας εκφράσω την εξαιρετική μου εκτίμηση και να σας ευχηθώ κάθε επιτυχία και ευημερία».
Η επιστολή υπογράφεται από τον πρεσβευτή της Ρωσίας στην Αθήνα, Βλαντιμίρ Τσιχικβισβίλι.
ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ…

REPORTO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου