Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΟΙ GLobby ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ Lobby ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ

Ενώ οι περισσότεροι το έχουν βουλωμένο ως προς την επιστροφή στη Δραχμή (και καλά κάνουν οι εκτός εξουσίας κοπρίτες), ο πολιτικά αλητήριος αρχισιωνιστής Σαμαράς – Μπενάκης και η συμμορία των ληστών του ιδρώτα και των κόπων του Ελληνικού λαού, ΠΡΟΚΑΛΕΙ και επιδίδεται σε μπαχλέμπικο παιχνίδι, πρόκλησης συζήτησης για τη ….δραχμή.

Το ξαναλέω και το ουρλιάζω, αυτοί που ψάχνουν διέξοδο από το αδιέξοδο της ασχετοσύνης τους, αυτοί είναι και το κυρίαρχο Lobby της δραχμής ΚΑΙ δεν μπορεί να είναι άλλοι, από τους σιωνιστές τραπεζίτες που κυβερνούν Ελλάδα και Ευρώπη και ΗΠΑ και τα κατά τόπους πολιτικά τσιράκια τους.

Οι ίδιοι αλήτες, έχουν χτίσει τους μύθους τους για τους παράδεισους ΕΕ και Ευρωζώνης, και συνεχίζουν να διατηρούν το μούχλα πρεστίζ ΕΕ και Ευρώ, και αναζητούν τους εύκολους πεντόβολους τύπου Τσίπρα, που θέλουν να χτίσουν τον δικό τους μύθο του «εθνικού» νομίσματος σε συνδυασμό με τη σκλαβιά του καταναλωτή βιομηχανικών προϊόντων της ψευδεπίγραφης Ενωμένης Ευρώπης των τραπεζιτών και των βιομηχάνων, ενώ θα φαντασιώνεσαι την Ευρώπη των λαών. Έτσι...


Έτσι, αφού όλοι είναι …άτολμοι να αναλάβουν την ευθύνη του ευρωπαϊκού αυνανισμού, και αφού ο έγχρωμος σιωνιστής Ομπάμα ζήτησε να παραμείνει η Ελλάδα μέχρι τις Αμερικάνικες προεδρικές εκλογές (άρα αμέσως μετά τέρμα το ένα όνειρο), ανέλαβε ο επανελθών με άδεια χέρια Σαμαράς-Μπενάκης, να ξεκινήσει δραχμοσυζήτηση και για …λόμπι της δραχμής, μη το μάθουμε ξαφνικά στις 6-11-2012 και απ΄ τη ζαλάδα αρχίσουμε να χαρίζουμε τα υπολείμματα της σύνταξης στον ληστή Στουρνάρα.

Προς το παρόν, οι ληστές που προκάλεσαν το κατάντημα και τη καταστροφή που ζούμε, σε καμία περίπτωση δεν θέλουν ούτε μπορούν να βρουν λύση. Η λύση είναι στα χέρια μας και πρέπει να τα βρούμε μεταξύ μας για να γκρεμίσουμε τη ληστρική χούντα που μας δυναστεύει. ΕΜΠΡΟΣ. να σπάσουμε τους gLobbyς της δραχμής και να φύγουμε από το κοτέτσι της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνολικά, για μια ανεξάρτητη ΕΛΛΑΔΑ, για μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου