Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΘΕΝΟΡΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ

Όταν το θράσος περισσεύει σε κοπρίτες, όλα να τα περιμένουμε.

Ο κοπρίτης του ψευδοΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης, χρημάτισε υφυπουργός οικονομίας-ανταγωνιστικότητας-ναυτιλίας και υφυπουργός υγείας, στις κυβερνήσεις Παπανδρ΄΄εου και Παπαδήμου, από 6 Οκτωβρίου 2009 έως και 16 Μαΐου 2012. Εκτός αυτού, υπήρξε και στην επιτροπή της βουλής για τα υποβρύχια, όπου παρα λίγο να βγάλει λάδι τον Τσοχατζόπουλο!!!

Σε όλη τη κοπρίτικη υπουργική ή και βουλευτική του θητεία, υπηρέτησε πιστά το πλέον διεφθαρμένο, φασιστικό και σιωνιστικό καθεστώς που καταδυνάστευσε και καταδυναστεύει τη πατρίδα μας, αφού σαν μέλος της κοινοβουλευτικής αλητείας του ψευδοΠΑΣΟΚ, στηρίζει τη ληστρική συμμορία Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη.

Με αφορμή λοιπόν, την ερώτηση που συζητήθηκε χθες στη βουλή για τη Siemens... 


Ο κοπρίτης Μπόλαρης, νομίζει ότι είχε την ευκαιρία να διαφοροποιηθεί, ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ – ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΕ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!!

Έστειλε και σε μένα ο μακάκας με ….ψευδώνυμο!!! ενώ είναι ένας από τους αλήτες πολιτικούς, που επιχειρούν να καταργήσουν την ανωνυμία των μπλόγκερς!!!

Ρε κατά Πάγκαλον κοπρίτη, μόνο μια ερώτηση να απαντήσεις: Είμαι μονίμως υπό φαρμακευτική αγωγή και αν τη διακόψω θα πεθάνω. Το διάστημα που χρημάτισες υφυπουργός υγείας των ληστρικών συμμοριών Παπανδρέου και Παπαδήμου, ξέρεις και ξέρω και όλοι οι ασθενείς ξέρουμε, ότι δεινοπαθήσαμε με τα βρόμικα κόλπα σας με τους φαρμακοβιομήχανους…. Αφού για μεγάλες χρονικές περιόδους ρε ΡΑΤΣΙΣΤΗ εγκληματία μας στερείτε τα φάρμακα που επί 35 χρόνια τα έχουμε χρυσοπληρώσει, τότε ρε πολιτικό κάθαρμα, εξήγησέ μας τους λόγους για τους οποίους οι κρατικές δαπάνες αυξάνονται…..

Η ασφυξία της συνεχούς συρρίκνωσης του ψευδοΠΑΣΟΚ είναι η αιτία και η αφορμή για τον κανιβαλισμό και την επίδειξη των φύλλων συκής των κοπριτών. Τα ψέματα τελείωσαν και καμία παρθενορραφή δεν θα τους σώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου