Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΠΗΓΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ... ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΡΝΟΜΕΝΟΣ

Τέτοια υποβάθμιση !!! Αλλά και πρόκληση πρωτοφανής...

Ο πρωθυπουργός της χώρας να τρέχει από Παρισίους εις Βερολίνα για να πεί ότι γίναμε καλά παιδιά και να εισπράττει αφ υψηλού η χώρα μας προτεκτοράτο συστάσεις ότι εφ όσον είναι καλό παιδί (αξιόπιστη το λένε) και τηρήσει τα καταστροφικά υπεσχημένα, να του λένε κατάμουτρα και δημόσια ότι θα ακούσουν πρώτα την τρόικα και όχι τον ίδιον για να αποφασίσουν. 

Τι χρειαζόταν αυτό το ταξίδι κύριε πρωθυπουργέ εφ όσον ξέρατε ότι... 


Αυτά θα σας διατάξουν;;; !!! 

- Πλέον αηδιαστικός - "μαϊντανός" (ζητώ συγνώμην από τον Γαλλικό λαό που τον ψήφισε αλλά αυτήν την εικόνα δείχνει ) είναι ο Ολλάντ – Παπανδρέου (σε αυτό είχε δίκαιο ο κ. Τσίπρας) που διέταξε αφ υψηλού με θρασύτητα τον κ. Σαμαρά την τήρηση των υπεσχημένων για να δει μετά αφού η τρόικα κτλ… 

- Γιατί πήγατε κ. Σαμαρά;; Για να σας προσβάλλουν και στο πρόσωπο σας να προσβάλλουν τον Ελληνισμό;; 
- Γνωρίζετε πιστεύω ότι όταν λένε «τήρηση των υποχρεώσεων» εννοούν να τηρηθεί η μοιρασιά του Εθνικού μας πλούτου που έκαναν μεταξύ τους. Πχ το νερό ο Ολλάντ, τη ΔΕΗ (ως λέγεται) η Μέρκελ κτλ. 

Καλά θα κάνει ο κ. Ολλάντ πριν να δίνει συμβουλές να αντιληφθεί ότι πλησιάζει και η δική του σειρά, αφού όσο και να κρύβει τα στοιχεία έχουμε για τη Γαλλία: (The global debt clock, http://www.economist.com/content/global_debt_clock) : 

Ανά κάτοικο χρέος: $36.45, 
Χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ (GDP)= 88,4% , και σαφώς αναξιόπιστο στοιχείο (σε σχέση με τα άλλα) 
Ετήσια μεταβολή χρέους = + 4 % 

Τα αντίστοιχα δικά μας στοιχεία είναι: 
Ανά κάτοικο χρέος: $37,64 
Χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ (GDP)= 160 % (αφού με την «σωτηρία» μας διέλυσαν την οικονομία και το ΑΕΠ τείνει να μηδενιστεί) και 
Ετήσια μεταβολή χρέους = -6.5% (μείον εξήμισι τοις εκατόν) αφού άσκοπα δολοφόνησαν τους Έλληνες και συνεχίζουν να το κάνουν. 

Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου