Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΝΕΡΟΚΟΛΟΚΥΘΕΣ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΕΣ

Οικονομολογική νεροκολοκύθα και μούφα η «διαμαρτυρία» των 160 ή 170 …γερμανόφωνων οικονομολόγων «κατά» της Μέϊρκελ.

Ο αξιότιμος γερμανόφωνος οικονομολόγος Hans-Werner Sinn, σύμφωνα με τη κατάταξη του εβδομαδιαίου περιοδικού Επιχειρήσεων «Wirtschaftswoche» κατατάσσεται στο Νο 62 των 100 οικονομικά ισχυρότερων κατοίκων της Γερμανίας, ενώ τον κατέταξε ως Νο 1, μεταξύ όλων των οικονομολόγων της Γερμανίας!!!
Η βρετανική εφημερίδα «The Independent» συμπεριλαμβάνει τον Hans-Werner Sinn, μεταξύ των δέκα πιο σημαντικών ανθρώπων, που ….άλλαξαν (!!!!!!!) τον κόσμο το 2011!!!
Ο Hans-Werner Sinn και ο Bert Rürup, θεωρούνται στη Γερμανία, ότι είναι αυτοί (και μόνον αυτοί) που πραγματικά χαράσσουν και επιβάλουν τη Γερμανική Οικονομική Πολιτική, αδιάκοπα από το 2006!!!!Δεν νομίζω ότι χρειάζεται (αν και μπορώ να το κάνω) να επεκταθώ και σε άλλες διακρίσεις του επαναστάτη του γλυκού νερού.

Διαβάζοντας την επιστολή, των υπό τον Hans-Werner Sinn,  160 ή 170 κορυφαίων γερμανόφωνων οικονομολόγων, σε μετάφραση πολύ μεγάλης γερμανικής εφημερίδας, αβίαστα και απολύτως ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, βγάζω το καθαρά οικονομολογικό συμπέρασμα, ότι ο γερμανόφωνος Hans-Werner Sinn, δεν στρέφεται κατά της γερμανόφωνης Μέρκελ... 


(Την οικονομική πολιτική της οποίας συνδιαμορφώνει αδιάκοπα από το 2006), αλλά στρέφεται ξεκάθαρα, εναντίον των χωρών-θυμάτων του γερμανικού τραπεζοχρηματιστηριακού συστήματος (Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρος, αύριο Γαλλία κλπ), ενός τραπεζικού συστήματος, για το οποίο οι πάντες γνωρίζουμε τι συγκεκριμένα συμφέροντα υπηρετεί.

Ο Hans-Werner Sinn, ηγείται του Ifo Institut für Wirtschaftsforschung (Ifo Institute for Economic Research του Μονάχου), του πανίσχυρου Οικονομολογικού Ινστιτούτου του Μονάχου και αναλογικά, και οι υπόλοιποι εν λόγω γερμανόφωνοι κορυφαίοι οικονομολόγοι, ελέγχουν απόλυτα, το σύνολο των ιδρυμάτων που προσδιορίζουν με ακρίβεια και σαφήνεια την Γερμανική οικονομική πολιτική, εντός και εκτός της Γερμανίας.

Τι ποιο απλό, από το να εκδώσει το καθένα από τα ελεγχόμενα από αυτούς Οικονομοπογικά Ινστιτούτα και Πανεπιστήμια της Γερμανίας, ή και από κοινού, μια οικονομολογική μελέτη, που να κάνει σκόνη τη καταστροφική οικονομική πολιτική, της ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ Γερμανικής κυβέρνησης της Μέϊρκελ. Γιατί εκεί είναι η αλήθεια του προβλήματος: Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των «Γερμανικών» τραπεζών, έχουν διαφθείρει το σύνολο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Ευρώπης. Αντί του αυτονόητου, δηλαδή της καταγγελίας μιας οικονομικής πολιτικής, που βασίζεται στη διαφθορά και καταστροφή όλων των οικονομιών των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών χωρών, ο Hans-Werner Sinn και η παρέα του, δημοσίευσαν μια σκέτη ΝΕΡΟΚΟΛΟΚΥΘΑ, μόνο και μόνο, για να εκφράσουν ΟΜΑΔΙΚΑ την αντίθεσή τους, στην έστω και κατ” ελάχιστον αλλαγή της Γερμανικής οικονομικής πολιτικής.

ΔΗΛΑΔΗ, οι γερμανόφωνοι οικονομολόγοι, βγήκαν για να προστατεύσουν ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ των τραπεζιτών αλλά και των μεγαλοκεφαλαιούχων της Γερμανίας, που πλουτίζουν παράνομα από μια Ευρώπη που αυτοί καταστρέφουν. Δηλώνουν φόβους για προσωπική οικονομική ζημία, από πιθανότητες διάχυσης της οικονομικής κρίσης και στη Γερμανία. Ούτε με μια λέξη δεν καταδικάζουν την μέχρι τώρα άθλια και αντιευρωπαϊκή οικονομική πολιτική της κυβέρνησης γερμανόφωνων της Μέϊρκελ. ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ και «Ευρωπαϊκών» ΜΜΕ??? Ξεκάθαρα οι οικονομολόγοι των «Γερμανικών» τραπεζών, εκφράζουν τους φόβους τους, ότι η απ” ευθείας χρηματοδότηση για ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ, των μη «Γερμανικών» Ευρωπαϊκών τραπεζών, από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ESM) και η Ευρωπαϊκή εγγύηση των καταθέσεων, ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ….ΓΕΡΜΑΝΟΦΩΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!! Αυτό και μόνο αυτό είπαν οι γερμανόφωνοι οικονομολόγοι δυνάστες μας!!! αντιδρώντας στην συμφωνία που υπόγραψε η γερμανόφωνη Μέϊρκελ και τη κάλεσαν να θυμηθεί τις δεσμεύσεις της!!!

Επί της ….οικονομολογικής ουσίας, η Μέϊρκελ και οι υπόλοιποι αλήτες της συνόδου κορυφής, δεν άλλαξαν τους στόχους-θύματα, που είναι σε κάθε περίπτωση όλοι οι λαοί της Ευρώπης, προκειμένου να κερδοσκοπήσουν οι συγκεκριμένων συμφερόντων μεγαλοκαρχαρίες με ηγέτες τους διαφθορείς τραπεζίτες. Τη διαδρομή των κλοπιμαίων-χρημάτων άλλαξαν και το εργαλείο. Αυτό σημαίνει, ότι με ακόμα ένα τρικ, οι ληστές πραγματικοί ιδιοκτήτες τραπεζών, σε συμμαχία με τα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ όλης της Ευρώπης, και τους έμμισθους οικονομολόγους του σαθρού συστήματος διενέργειας ληστειών, ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ. 

Το ότι υπάρχει εθνοτικός περιορισμός της ανακοίνωσης, από ένα αυστηρά ελεγχόμενο κογκλάβιο ….γερμανόφωνων, πρέπει να προβληματίζει εύκολα, κάθε ΕΛΛΗΝΑ οικονομολόγο και να ψάχνει και να δημοσιοποιεί την αλήθεια. Οι μαλάκες τελείωσαν και η παραγωγή γιαουρτιών και κλούβιων αυγών πρέπει να αυξηθεί.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου