Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΣΟΡΒΟΝΗΣ

Τσακίστε με κάθε πρόσφορο μέσο (και με τη ψήφο σας), το εισαγόμενο σάπιο καθηγητικό-πολιτευτικό κατεστημένο των καθεστωτικών κομμάτων. 

Μας έχει γίνει πλέον κοινή συνείδηση, ότι τα τελευταία 40 χρόνια, είχαμε τεράστια εισαγωγή καθηγητάδων και πάσης φύσεως προφεσόρων, από Μασαχούτσες, από Νιούορκ, από Λόντον Σκουλ, από Παρίσια και Φραγκφούρτες. Δεν έρχονται να διδάξουν. Να θρονιαστούν στον σβέρκο μας έρχονται.

Τενεκέδες σκέτοι. Ξεγάνωτοι.

Προφέσοροι και προφεσόρισσες αέρος κοπανιστού. Λες κι’ εκπαιδεύτηκαν, στο πως να καταστρέφουν μια χώρα.
Και πανίσχυροι. Κώλος και βρακί μεταξύ τους, λες και εκστασιάζονται στην ίδια μασονική στοά. 
Μεσίτες μεταπτυχιακών, για μόσχους σιτευτούς. Για γόνους εξαγορασμένης ευγενούς καταγωγής...


Αλλαξωκώληδες… Τους φέρνει ο κάθε σατράπης αρχηγός πνιγμένους στις πλαστικές δάφνες, για να δώσει αίγλη στα ψηφοδέλτιά του. Ο πλέον λαοπλάνος που θα κερδίσει τις εκλογές, τους περισσότερους τενεκέδες τους υπουργεύει και εκεί που χρειαζόμαστε το πολύ 20 υπουργούς, επειδή οι εισαγόμενοι τενεκέδες της προφεσορικής πλειοψηφούν και ήρθαν για να κυβερνήσουν, καταντάμε, εμείς η χώρα με ένα μικρό πληθυσμό, να έχουμε το πολυπληθέστερο υπουργικό συμβούλιο 50 ανίκανων και άχρηστων τεμπελχανάδων.

Σαν εκτέλεση συμβολαίου. Συμβολαίου θανάτου του Ελληνικού λαού. 


ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ. 

Τους χαρίζουν υπουργείο και ΟΛΟΙ τους, αμέσως προσλαμβάνουν από 100 συμβούλους ο καθένας. Μιλάμε για απόλυτη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.

Κάθε λίγο και λιγάκι, σκάνε τα σκάνδαλα σαν φωτοβολίδες σκατού. Υπουργών προφεσόρων και συμβούλων, προκειμένου απλώς να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας, για το ποιοι πραγματικά κρύβονται πίσω από τους προφέσορες και ασκούν τη πραγματική εξουσία του χρήματος. Συνέταιροι, εργολάβοι, τραπεζίτες, βιομήχανοι, καναλάρχες, ξενοδόχοι, αεριτζήδες. Φίλοι κολλητοί και συγγενείς μέχρι απεριόριστου βαθμού.

Τι άλλο συντρέχει με το καθηγητικό κατεστημένο της ένθα μπανανίας??? Απλά πράγματα:
Τα πάντα για τους εισαγόμενους είναι μπίζνα. Δούναι και λαβείν. Ο κούφιος προφέσορας, για να δέσει τον γάϊδαρό του και την πολιτικοοικονομική μπίζνα του, για να πεισθεί ότι αξίζει τον κόπο να συνεταιριστεί σε δουλειά-απάτη στρωμένη με μαγαζί γωνία στη λεωφόρο της μάσας, πρώτα εξασφαλίζει έδρα καθηγητή, ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, σε πανεπιστήμιο 5 λεπτά από το σπίτι του με τα πόδια. Αν δεν υπάρχει έδρα της ειδικότητάς του, θα ιδρυθεί με συνοπτικές διαδικασίες και η θέση θα προκηρυχθεί με φωτογραφικούς όρους. Αν δεν ιδρυθεί ανύπαρκτη έδρα, τότε τον βολεύουν τον εισαγόμενο σε άλλη, με «μικρή» τροποποίηση – επέκταση των αποδεχόμενων για συμμετοχή μεταπτυχιακών τίτλων. Μιλάμε για πολύ μόρφωση…
Μετ’ ου πολύ, οι εισαγόμενοι καλούνται να «κοσμήσουν» τα ψηφοδέλτια ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ, κατά προτίμηση, σε εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων επικρατείας. Η σαπίλα της επαίσχυντης συναλλαγής ολοκληρώνεται σε πλήρη παράκρουση μετά την εκλογή τους. Η διαφθορά έχει νομοθετήσει την αθλιότητα, οι βολευτές καθηγητές πανεπιστημίου, να παραμένουν ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της έδρας που παράτησαν για να βολευτούν και να υπουργοποιηθούν και οποτεδήποτε διακοπεί με οποιονδήποτε τρόπο το βουλευτιλίκι ή το υπουργιλίκι, …ενεργοποιείται αυτόματα η ιδιόκτητη έδρα τους. Το θράσος τους έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα, που πριν ένα μήνα, κόντεψαν να περάσουν τροπολογία, με την οποία θα αποκτούσαν το δικαίωμα, να μεταφέρουν αυτή την ιδιόκτητη έδρα (παγκόσμιο φαινόμενο) στο πλησιέστερο με τη κατοικία τους ….Πανεπιστήμιο. Ξανά, μιλάμε για πολύ μόρφωση…. ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ….


Αυτό το ΑΙΣΧΟΣ με τους ΤΕΜΠΕΛΑΡΑΔΕΣ δήθεν καθηγητές και δήθεν ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, πρέπει να ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.
ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ!!!!!!
Όποιος θέλει να γίνει ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ή ΥΠΟΥΡΓΟΣ, να ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ. και την εδώ και της ….Μασαχούτσες και της Λόντρας και της Σορβόνης!!!

Αντρίκια πράγματα…..!!!

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου