Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΟΜΕΡ ΒΡΥΩΝΗΣ

Ωμοί εκβιασμοί στις λαϊκές συνειδήσεις... 

ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ και ...αντικειμενική η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας για την ελληνική οικονομία, δεν μπορείτε να πείτε. Είναι πάνω από όλα επιστήμονας ο διοικητής της, ο Γ. Προβόπουλος.

Μόνο τι ...ακριβώς να ψηφίσουμε στις εκλογές δε μας είπε, τονίζοντας όμως σαφώς ότι πρέπει να είναι πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της ελληνικής πλουτοκρατίας.
Αλλιώς ...τα γνωστά: Καταστροφή, χάος, σεισμοί, λιμοί, καταποντισμοί, θα βρέξει ακρίδες, θα στερέψουν τα πηγάδια και τα ποτάμια, θα γίνει εμφύλιος πόλεμος και στο τέλος θα εισβάλουν στην Ελλάδα και οι Ούνοι του Αττίλα.

Εχει και μία ωραία φράση: Δεν πρέπει - λέει - να «τεθεί εν αμφιβόλω η βούληση της νέας κυβέρνησης και της κοινωνίας να εφαρμοστεί το πρόγραμμα»...
Καλά για τη βούληση των κυβερνήσεων, είχαμε τέτοιες και θα επιδιώξουν να έχουμε κι άλλες στις 7 του Μάη με κάθε τρόπο και μέσο. Τη ...«βούληση της κοινωνίας» όμως πού την είδε; Στην αγανάκτηση του κόσμου; Στις κινητοποιήσεις; Στις απεργίες;...



Εκτός αν ...τεκμηριώνεται επιστημονικά ότι η κοινωνία στηρίζει τα προγράμματά τους. Εάν συμβαίνει τέτοιο πράγμα πολύ θα θέλαμε να μάθουμε πώς γίνεται.
Είναι φανερό πως όσο πιο στριμωγμένοι είναι τόσο πιο αστείοι γίνονται και όλο και περισσότερο εκτίθενται.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ότι αλλάζουν τα πράγματα μετά την πρωτιά του Ολάντ στη Γαλλία στον πρώτο γύρο των εκλογών. Μόνο για σοσιαλιστική Ευρώπη δε μας είπαν ακόμη, αλλά ...ετοιμάζονται.
Μόνο που στην Ελλάδα έχουμε πάρει μια πολύ καλή δόση τι εστί σοσιαλδημοκρατία στον πλανήτη και μάλιστα από τον ίδιο τον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Πιστεύουν στ' αλήθεια ότι μπορούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο με τέτοια παραμύθια;

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου