Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΑΝ Ο ΔΗΜΑΣ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ...

ΑΝ Ο ΔΗΜΑΣ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

Δεν προσθέτει κάτι θετικό στο ψευδοΠΑΣΟΚ η συμμετοχή του Πύρρου Δήμα στα ψηφοδέλτιά του.
Είναι αλήθεια, ότι σαν αθλητής της άρσης βαρών, ο Πύρρος Δήμας απόκτησε πολλές διακρίσεις, μέχρι που μετά την Ολυμπιάδα 2004 της Αθήνας κρέμασε παπούτσια, σώβρακο και φανελάκι και αποχώρησε.
Επίσης είναι αλήθεια, ότι κάτω από την επιρροή του πράσινου παράγοντα της άρσης βαρών, Γιάννη Σγουρού, που ήταν και το Άλτερ Εγκώ του προπονητή Χρήστου Ιακώβου, ο Πύρρος Δήμας φλερτάριζε εντονότατα με την πολιτική, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε χρώμα ΠΑΣΟΚ. Στις 3 προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, το όνομά του ακουγόταν ότι θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Επομένως, δεν αποτελεί καμιά απολύτως έκπληξη η συμπεριφορά του.
 
Η λάμψη των επιτυχιών του Πύρρου Δήμα (και των υπόλοιπων υπό τον Ιακώβου ολυμπιονικών της άρσις βαρών), επισκιάστηκε αγρίως το 2008, όταν λίγους μήνες πριν από την ολυμπιάδα του Πεκίνου (Απρίλιος 2008), μετά από έκτακτο έλεγχο της WADA, διαπιστώθηκε, ότι 11 από τους 14 Έλληνες αθλητές του Χρήστου Ιακώβου, ήσαν ντοπαρισμένοι, ενώ οι 3 κατά σύμπτωση δεν είχαν …ελεγχθεί...


Το ρεζίλεμα της χώρας μας διεθνώς
ήταν πολλαπλάσιο της όποιας «καλής» φήμης είχε αποκτηθεί από επιτυχίες αθλητών. Όλες οι μεγάλες επιτυχίες μέχρι και το 2004 αμφισβητήθηκαν, γιατί το επιτελείο Ιακώβου, προμηθευόταν Κινέζικες «βιταμίνες» για τους αθλητές τους, για πολλά χρόνια από αμφισβητούμενους προμηθευτές.
 
Δεν πρέπει να μας διαφεύγει, ότι αμέσως μετά τους ολυμπιακούς 2004 της Αθήνας και μέχρι που ξέσπασε το σκάνδαλο της ντόπας τον Απρίλιο του 2008, ο Πύρρος Δήμας υπηρέτησε ως «Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης» και ο επίσης ολυμπιονίκης Βαλέριος Λεωνίδης βοηθός προπονητής. Δηλαδή και οι δύο, στο κρίσιμο χρονικό διάστημα, ήσαν ….σωματοφύλακες του Ιακώβου από υπεύθυνο πόστο της Ομοσπονδίας άρσης βαρών.
 
Για να κάτσει η βρωμιά και η δυσωδία του σκανδάλου της μεγάλης ντόπας, το κατεστημένο επιλέγει τον Πύρρο Δήμα, τον οποίο  «εκλέγει» εσπευσμένα τον Ιούνιο 2008 αντιπρόεδρο της ΕΟΑΒ (Εθνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών) και τον Οκτώβριο του 2008 τον «εκλέγει» Πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Έτσι απλά, με συνοπτικές «δημοκρατικές» διαδικασίες.
Ο προπονητής του Χρήστος Ιακώβου, στη κυριολεξία εξαφανίζεται στη ντροπή, για να γίνει μετά από 2 χρόνια (2010) εστιάτορας.
 
Το Ελληνικό κράτος φέρθηκε πλουσιοπάροχα στον Πύρρο Δήμμα, τόσο με μεγάλα χρηματικά έπαθλα, όσο και με το να τον διορίσει στον Ελληνικό Στρατό. Σήμερα κατέχει τον βαθμό του Ταγματάρχη.
Αξιοσημείωτο είναι, ότι ενώ σαν αθλητής ο Πύρρος Δήμας υπήρξε πραγματική φωτοβολίδα, σαν πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσις βαρών (ΕΟΑΒ) και σαν αξιωματικός του Ελληνικού στρατού, τα 8 τελευταία χρόνια, δεν έχει να επιδείξει καμία περγαμηνή.


Αυτό το τελευταίο, δεν το αναφέρω για να θολώσω τη λάμψη του πρώην αθλητή. Έτσι κι’ αλλιώς η θολούρα ήρθε γρήγορα, με το τεράστιων διαστάσεων σκάνδαλο ντόπας της ΕΟΑΒ, στην οποία ήταν πλέον από το 2004 στέλεχος. Τα λέω όμως, γιατί πλέον ο Πύρρος Δήμας, επιλέχθηκε από το διεφθαρμένο και ληστρικό ΠΑΣΟΚ, και αυτός με τη σειρά του αποδέχθηκε αυτή την επιλογή του ΜΠΕΝιζέλου.
 
Είναι μια ξεκάθαρα ΠΟΛΙΤΙΚΗ συναλλαγή, σαν πολλές άλλες, που συνηθίζουν πλέον τα γνωστά κόμματα. Ο μεν ΜΠΕΝιζέλος, λόγω της κατρακύλας του ψευδοΠΑΣΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την όποια λάμψη έχει απομείνει, του Πύρρου Δήμα, ο δε τελευταίος, χωρίς ρίσκα και χωρίς κόπο, θέλει να ικανοποιήσει τις προϋπάρχουσες πολιτικές φιλοδοξίες του.

Εγώ όμως, δεν καλούμε να επιλέξω ολυμπιονίκη, ούτε πρόεδρο της ΕΟΑΒ. Ούτε με ενδιαφέρει το πολιτικό αλισβερίσι ΜΠΑΝιζέλου – Πύρρου Δήμα. Επειδή η εκλογή του σαν βουλευτή, από τη πρώτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ψευδοΠΑΣΟΚ είναι βέβαιη, πέρα από τις μαλακώδεις δικαιολογίες του επαγγελματία πρώην αθλητή, εγώ έχω χρέος μεγαλύτερο προς τη πατρίδα  και Ελλάδα μου, να περιορίσω στο ελάχιστο, την όποια ζημιά μπορεί να κάνει ο Πύρρος Δήμας στη χώρα, συμμετέχοντας σε έναν κατά γενική ομολογία διεφθαρμένο πολιτικό σχηματισμό, σε συνδυασμό με το ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΉΡΙΟ, της εκτίμησης των νομοθετικών και διοικητικών και εκτελεστικών ικανοτήτων του πρώην αρσιβαρίστα.

Κρίνοντας λοιπόν εξ αντικειμένου και όχι παρορμητικά από μίσος ή θαυμασμό, θεωρώ ότι ο Πύρρος Δήμας δεν κατέχει τα αναγκαία προσόντα για τη θέση για την οποία τον προορίζει το πολιτικό αφεντικό του και οι τραπεζίτες πραγματικοί κυβερνήτες και τον ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΩ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ, διότι η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ψευδοΠΑΣΟΚ, έχει αποκλειστικό σκοπό, να ξεγελάσει και να παγιδεύσει τους Έλληνες ψηφοφόρους, σε μια καταστρεπτική και καθόλα ληστρική πολιτική του κόμματος στο οποίο ανήκει.

Είναι πολύ διαφορετικά και βρίσκονται σε διαμετρικά αντίθετη θέση, αυτά που περιμένει ο Ελληνικός λαός αυτή τη περίοδο από έναν προβεβλημένο αθλητή, που τον τίμησε ηθικά και υλικά, απεριόριστα.

Με νοηματική γλώσσα κωφαλάλων απάντησε ο Πύρρος Δήμας… Στο εύλογο ερώτημα, για το «τι σκατά γυρεύει στο σημερινό ΠΑΣΟΚ»


Το σκίτσο μου το έστειλαν χωρίς τη πηγή και έκανα μικρή παρέμβαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου