Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥ "ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ"... Η ΕΛ.ΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο η εγκληματικότητα. Μέσα στα ίδια τους τα σπίτια οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με ληστές που εισβάλουν οπλισμένοι σαν “αστακοί”

Τρόμος στη Γλυφάδα – Διπλή εισβολή με καλάσνικοφ και χειροβομβίδα 

Αυτή τη φορά δυο οικογένειες στη Γλυφάδα μπήκαν στο στόχαστρο. Οι ένοικοι δυο διαμερισμάτων πετάχτηκαν μέσα στον ύπνο τους για να... ξυπνήσουν σε εφιάλτη.

Η ίδια συμμορία (όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία) χτύπησε δυο φορές σε διάστημα μιας ώρας. Μόλις χθες άλλες δυο οικογένειες δέχθηκαν παρόμοιες επιθέσεις. Οι μαρτυρίες τους στο newsit συγκλονίζουν.

Πρώτο “χτύπημα” στις πέντε παρά είκοσι. Τρεις ληστές με καλάσνικοφ αλλά και χειροβομβίδα στα χέρια εισέβαλαν σε διαμέρισμα, ακινητοποίησαν τους ενοίκους και κυριολεκτικά τους “έγδυσαν” αρπάζοντας ό,τι πολύτιμο υπήρχε...


Μια ώρα αργότερα οι ίδιοι ληστές με τα καλάσνικοφ και τη χειροβομβίδα εισέβαλαν και σε δεύτερο σπίτι. Με την ίδια μέθοδο, απείλησαν τους ενοίκους και άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

Και στις δύο περιπτώσεις μέχρι να προλάβουν οι τρομοκρατημένοι άνθρωποι να ενημερώσουν την αστυνομία οι δράστες είχαν γίνει καπνός.

Παρά το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας σε ολόκληρη την περιοχή της Γλυφάδας οι δράστες που στη μια από τις δύο ληστείες έφυγαν με τα πόδια, παραμένουν άφαντοι. 

Αιτωλοακαρνανία: Αλβανός μαχαίρωσε Έλληνα μέχρι θανάτου!

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής από το άγριο φονικό...

Όλα έγιναν αργά το απόγευμα της Δευτέρας (23-04-2012) στην περιοχή Αλώνια, του δημοτικού διαμερίσματος Ματαράγκα. 
Ο 44χρονος Αλβανός άρχισε να τσακώνεται, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με έναν 49χρονο κάτοικο της περιοχής.

Κουβέντα στην κουβέντα, η κατάσταση ξέφυγε και ο 44χρονος έβγαλε μαχαίρι. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης μαχαίρωσε το θύμα και τράπηκε σε φυγή για να αποφύγει τη σύλληψη. Ο 49χρονος μεταφέρθηκε σε σοβαρότατη κατάσταση σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη συνεχίζονται...

NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου