Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΑΙΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

ΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗΔΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ…

γράφει ο REPORTO

Το πολιτικό λαμόγιο ξαναχτύπησε… Που??? Μα μια στο καρφί και μια στο πέταλο φυσικά. Ως συνήθως. Στο αγαπημένο του πινγκ – πονγκ με τον εαυτό του.

Τι είπε πάλι η μαριονέτα του πολιτικού καιροσκοπισμού??? Μα το αναμενόμενο…

Ότι δηλαδή μετά τις εκλογές, δεν αποκλείει τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με την προϋπόθεση ότι από τη αυτή τη συνεργασία θα έχουν αποκλειστεί τόσο ο Σαμαράς όσο και ο Βενιζέλος.

Το πολιτικό ραμολιμέντο δηλαδή, εγκλωβισμένο στην επιδίωξή του να αποτελεί φάρμακο «δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν» (και κυρίως μαλακίαν), τι λέει κατάμουτρα στους αφελέστατους εναπομείναντες (ψηφοφόρους)???...


Ότι πρώτα επιτέλεσε το πατριωτικό του καθήκον υπερψηφίζοντας το μνημόνιο για να σώσει τη χώρα, τους μισθούς και τις συντάξεις….
Μετά συγκυβέρνησε με το συνονθύλευμα των δοτών επιτελώντας και πάλι το πατριωτικό του καθήκον, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ατζέντα που είχαν ανοίξει οι δυνάμεις κατοχής σε βάρος του τοπου μας….
Στη συνέχεια και αφού εξασφαλίστηκε η επιτυχημένη προώθηση της εν λόγω ατζέντας (και φυσικά αφού είδε τον πάτο της πολιτικής του κατρακύλας) …ξεμνημονιάστηκε και επιτελώντας το πατριωτικό του καθήκον και απεσύρθη από τη συγκυβέρνηση των δοτών, κατακεραυνώνοντας το μνημόνιο και τα μέχρι πρότινος συνεταιράκια του... Όχι που θα κόλωνε!!!
Ακολούθως μπήκε φορτσάτος στην εκλογική μάχη εξαπολύοντας  βολές κατά πάντων στη λογική του «ο σώζων εαυτόν σωθήτω», τσακώνοντας και πάλι στο χέρι την αντιμνημονιακή σημαία (ή έστω το κοντάρι της) μπας και καταφέρει να ανέβει και πάλι τα σκαλοπάτια της βουλής.

Και τώρα… δέκα μέρες πριν από τις εκλογές προκειμένου να επιτελέσει και πάλι το πατριωτικό του καθήκον, δηλώνει ανοικτός στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία σε μετεκλογική κυβέρνηση, αρκεί να μην πρωθυπουργεύει σ αυτήν ούτε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ούτε αυτός της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ένας νέος Παπαδήμιος.

Και μη τον ρωτήσετε τι πολιτική θα εφαρμόσει αυτή η κυβέρνηση διότι θα τον αναγκάσετε να επαναλάβει πως αυτή η πολιτική είναι ΚΑΙ μνημονιακή ΚΑΙ προαποφασισμένη, και δε θέλει να σας τα μαρτυρήσει όλα αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Και μη τον ρωτήσετε πως οι «μνημονιακοί» Σαμαράς και Βενιζέλος θα «διαθέσουν» τα κόμματά τους (τα οποία αλυσόδεσαν όπως ο ίδιος διαβεβαιώνει) για να εφαρμόσουν στα πλαίσια μιας νέας συγκυβέρνησης το δικό του ή κάποιο παρεμφερές «αντιμνημονιακό» πρόγραμμα, γιατί θα τον αναγκάσετε να σας μαρτυρήσει ότι σας δουλεύει ψιλό γαζί.

Μια τόση δα εκπληξούλα ετοιμάζεται να σας (ξανα)κάνει ο άνθρωπος. Να σας πει ότι (ξανα)βρέθηκε αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να μη μπορούν να δοθούν μισθοί και συντάξεις και έτσι (ξανα)έκανε την καρδιά του πέτρα και είπε ΝΑΙ σε όλα (για τη σωτηρία της πατρίδας βεβαίως - βεβαίως).

Τις γνωστές Καρατζαφυραίϊκες πολιτικές παπαριές δηλαδή…

Το να τον φασκελώσετε πολιτικά, τόσο αυτόν όσο και τους επίδοξους που πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτιά του, είναι μια καλή λύση. Όχι γιατί θα τους κάνετε τη μούρη κρέας (διότι αν είχε κρέας δε θα μοστράριζε σε Καρατζαφυρένιο ψηφοδέλτιο), αλλά τουλάχιστον θα αποδείξετε πως τόσο πια αφελείς δεν μπορεί να σας θεωρεί κανένας που να πάρει…

Και τέλος μια χρηστική συμβουλή…

Μην μπείτε στον κόπο να αναζητήσετε πολιτικό φιλότιμο… Πρόκειται για προϊόν που έχει τεθεί υπό διωγμόν στο θίασο των πολιτικών σαλτιμπάγκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου