Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ...

Βρήκε μέρα (21-4-2012) ο νεοναζί Πέτρος Ευθυμίου να στήσει συγκινησιακό προεκλογικό περιβάλλον, με επεισόδιο «Χρυσή Αυγή»...

Πέρασα μια βόλτα από το PRESS-GR και διάβασα το θέμα:

«Καλούμε όλους τους πολίτες, όλες τις πολιτικές δυνάμεις να πάρουν θέση…» που αφορά δημοσίευση μιας θαυμάστριας (Άννα Κολούμπια) του νεοναζί βουλευτή του ψευδοΠΑΣΟΚ Πέτρου Ευθυμίου, που λέει, ότι επιτέθηκαν στον αρχιφασίστα ψευδοΠΑΣΟΚο ….ένστολοι της «Χρυσής Αυγής» την ώρα που συνομιλούσε χαρούμενος με υποψήφιους ψηφοφόρους (στημένη δουλειά) σε καφετέρεια στο Μαρούσι.

«Άννα Κολούμπια » πολύ εβραίικο το ονοματεπώνυμό σου. Στο λέω, γιατί πιθανόν να είσαι βλαμμένη και να σου διαφεύγει, αφού σου διαφεύγει το πόσο φασιστικό κάθαρμα είναι ο Π. Ευθυμίου. Καλού κακού, πήγαινε ν’ αλλάξεις λάδια…


Δεν άντεξα, με πιάνουν τα μαμούνια μου και έβαλα το παρακάτω σχόλιο:...


Εντάξει η «Χρυσή Αυγή»….
Ο Πέτρος Ευθυμίου όμως, με τους φασίστες δεν είναι???
Ξανάγινε «δημοκράτης» και «σοσιαλιστής» χωρίς να το ανακοινώσει, ώστε να τον επισκεφθούμε τιμητικώς, να τον φιλέψουμε με ορίτζιναλ γιαούρτι Δορκάδος???

Είμαι σε κατάσταση πλήρους συγχύσεως…
 Όταν λέμε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» μεταξύ συμμοριών, τι να εννοούμε άραγε στη εξής???
Αν ένας μη «Χρυσαυγίτης» παρευρίσκετο στον χώρο, μήπως θα έπρεπε να ζητήσει την άδεια της «Χρυσής Αυγής» για να πλακώσει πρώτος το κάθαρμα τον Ευθυμίου???

Απ’ όποιον κι’ αν τρώνε ξύλο τα γαλαζιοπράσινα φασισταριά, με ικανοποιεί και θα πρέπει να ευχαριστεί και τους ίδιους, διότι θα τους βοηθήσει στη χώνεψη των όσων έφαγαν και συνεχίζουν να τρώνε ξεδιάντροπα.

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου