Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΤΟ JEFFREY SCHOOL ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άνοιξαν ξαφνικά και αιφνιδίως στις 5.45′μ.μ., στη κεντρική πλατεία Κηφισιάς, οι πύλες του Jeffrey School… ...

Σεμνά και ταπεινά, με τρόπο που θα τα ζήλευαν ακόμα και ο Καραμανλής μετά του Αλογοσκούφη, χωρίς την παραμικράν τουμπανοκρουσίαν. 

Εκείνο όμως που μας εξέπληξε περισσότερο, αλλά και πιο πολύ, ήταν το γεγονός, ότι η σχολή του Τζέφρι Παπανδρέου ξεκίνησε με μία και μοναδική εγγραφή στη σχολή και πέντε συρραφές στον καβάλο: 

Ο Βαντζέλις ΜΠΕΝιζέλος, τίμησε το δαχτυλίδι που φορά και έδωσε πρώτος το κακό παράδειγμα, αρχίζοντας εντατικά μαθήματα βλακολογίας, στη σχολή ηλιθιότητας μεταπτυχιακού επιπέδου. 
Θεωρείται βέβαιον (σίγουρο θα έλεγα) ότι το παράδειγμά του θα ακολουθήσουν άπαντα τα προσβεβλημένα στελέχη του κουνήματος της πράσινης λαχανίδας, για να μην απομείνουν εκτός της λίστας των ληστών...


Ο Σαμαράς – Μπενάκης, παλιός συμφοιτητής και συγκάτοικος της γκαρσονιέρας του γκαγκά, συγκάλεσε έκτακτη ΝουΔοσύσκεψη, διότι καθώς πληροφορήθηκε, οι πρασινογκαγκάδες σκοπεύουν να συμπεριλαύουν διάταξη στο υπό κατάργηση σύνταγμα, σύμφωνα με την οποία, ουδείς στο μέλλον θα υπουργοποιείται και πολύ περισσότερο δεν θα πρωθυπουργοποιείται, αν δεν κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο του Jeffrey School, ή αναγνωρισμένο τίτλο αντίστοιχου κλάδου και επιπέδου βλακείας. 

Οπότε, μάλλον θα καταλήξει σε συμφωνία με όλα τα Ισραηλοελληνικά Μπενάκεια ιδρύματα, για να ιδρύσουν σχολή, για την μετεκπαίδευση γαϊδουριών και σαμαράδων, για κάλυψη των γαλάζιων αναγκών παραγωγής γκαγκάδων ηγετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου