Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Η αποκάλυψη Κουρουμπλή για το mail της ντροπής ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ και στον επικεφαλής των κατοχικών εντεταλμένων, δε συνιστά ένα απλό διαδικαστικό ατόπημα όπως πολλοί επιχειρούν να εμφανίσουν.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πολύ δε περισσότερο δεν προσφέρεται ως αντικείμενο δικολαβίστικης διαχείρισης, πράγμα που πρωτίστως επιχειρεί, κάνοντας λόγο για «προϊόν υποκλοπής», ο υπαλληλίσκος που πιάστηκε στα πράσα.

Μέσα από αυτή την αποκάλυψη, αναδεικνύονται τρία ζητήματα – κόλαφος για το ίδιο το πολιτειακό μας καθεστώς.

Το πρώτο ζήτημα το οποίο αναδεικνύεται, είναι το απόλυτο ξεγύμνωμα του καθεστώτος της ντροπής και του αντεθνικού δοσιλογισμού, που επί διετία μοστράριζε ως πολιτική κυβέρνηση της χώρας.
Κανένας υπαλληλίσκος, κανενός οργανισμού, δε θα μπορούσε να διανοηθεί καν πως θα αποτολμούσε έναν τέτοιο χειρισμό, χωρίς να έχει δεδομένη την πολιτική προτροπή και εξασφαλισμένη την πολιτική συγκάλυψη για την ελεεινή πρωτοβουλία του.

Το δεύτερο ζήτημα το οποίο προκύπτει, είναι η αθλιότητα της πολιτικής συνδιαλλαγής που συνιστά ταυτόχρονα και απόλυτη αλλά και καθαρή συνενοχή, των πολιτικών συνιστωσών που, ψευδολογώντας και εξαπατώντας την κοινωνία ολόκληρη με τη γνωστή πατριδοσωτήρια φιλολογία τους, επιχειρούν να νομιμοποιήσουν το καθεστώς της κατοχικής εκτροπής, με τη συμμετοχή τους στη δοτή κυβέρνηση, συνδιαχειριζόμενοι τη διαδικασία επιβολής στην Ελληνική κοινωνία, των διαγγελμάτων του Σουλτανάτου της Γκεστάπο...


Και φυσικά το τρίτο ζήτημα που αναδεικνύεται, είναι η ευθύνη της αντιπολίτευσης, για τον τρόπο, τη δυναμική αλλά και τα συνδυασμένα αιτήματα, με τα οποία θα διαχειριστεί, όχι αυτή καθ εαυτή την αποκάλυψη από τη δικονομική της πλευρά, αλλά τον άθλιο δωσιλογισμό και την πρωτοφανή εθνική προδοσία που συντελέστηκε.

Ας πούμε λοιπόν τα πράγματα με τα όνομά τους…

1. Η αλλοίωση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, και η κατευθυνόμενη υπαγωγή της χώρας στην κατοχική διοίκηση που κατέλυσε τη Συνταγματική νομιμότητα και την εθνική κυριαρχία, συνιστά εθνικό έγκλημα που αγγίζει την κορυφή της πολιτικής ηγεσίας του τόπου. Ευθέως και απερίφραστα.

2. Το παραπάνω εθνικό έγκλημα, στο συνδυασμό του με τα μέτρα που το συνόδευσαν, μέσω των οποίων η Ελληνική κοινωνία καταδικάστηκε σε ένα καθεστώς απόλυτης δυστυχίας και εξαθλίωσης, και όλα αυτά σε συνδυασμό με την επιβολή πολιτικών δήμευσης της λαϊκής περιουσίας, συνιστούν και απροκάλυπτη ανθελληνική γενοκτονία, και ως τέτοια οφείλουμε να την αντιμετωπίσουμε.

3. Η οποιαδήποτε απόπειρα συγκάλυψης, στο όνομα μιας δήθεν διατήρησης της «κοινωνικής ισορροπίας» και με πρόσχημα τη δήθεν «σωτηρία της πατρίδας» η οποία ουσιαστικά παραδόθηκε στις συμμορίες της κατοχής, όχι μόνο δε συνιστά πράξη εθνικής ευθύνης, αλλά αποτελεί κραυγαλέα περίπτωση αντεθνικής συνωμοσίας, καθιστώντας άμεσα και χωρίς το ελάχιστο ελαφρυντικό συνένοχους τους άθλιους πρωταγωνιστές.

4. Οι παραπάνω πρακτικές συνιστούν πράξεις εσχάτης προδοσίας και ως τέτοιες θα πρέπει και να κριθούν δικαστικά και με βάση αυτή την κρίση θα πρέπει να τιμωρηθούν πραγματικά οι πρωταίτιοι της εθνικής ταπείνωσης.

5. Κανένα απολύτως δικονομικό ή δικολαβίστικο παραμύθι δεν πρέπει να επιτραπεί να θεωρηθεί ως διαχειριστικό αντιστάθμισμα της εθνικής αξιοπρέπειας την οποία δεν τίμησαν. Η κρίση πρέπει να είναι απόλυτη, και η τιμωρία τους παραδειγματική για κάθε μελλοντικό επίδοξο Νενέκο. Τα περαμύθια με τα "προϊόντα υποκλοπής" τελείωσαν. Να υποχρεωθεί ο υπαλληλίσκος να καταθέσει ο ίδιος το πρωτότυπο mail.

6. Η κινητή και ακίνητη περιουσία τόσο των πρωταίτιων όσο και των άθλιων αβανταδόρων θα πρέπει να δημευτεί, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται.

7. Με βάση και αυτές τις αποκαλύψεις, η Ελλάδα νομιμοποιείται να αμφισβητήσει και να καταγγείλει μονομερώς το σύνολο των συμφωνιών που προέκυψαν ως αποτέλεσμα αυτής της πρωτοφανούς και άθλιας συνωμοσίας, καταγγέλλοντας στη διεθνή κοινότητα το σύνολο των φυσικών και θεσμικών της πρωταγωνιστών.

Αν το "προϊόν της υποκλοπής" δε γίνεται αποδεκτό από τον υπαλληλίσκο, τότε η διεθνής νομιμότητα δεν μπορεί κατά μείζονα λόγο να κάνει αποδεκτό το "πακέτο συμφωνιών κατοχής" που είναι προϊόν κλεπταποδόχου αποδοχής σκοπίμως μαγειρεμένων στοιχείων. 

8. Το σύνολο του χρέους θα πρέπει να κηρυχθεί παράνομο και το σύνολο των συμφωνιών που προσυπέγραψαν δοτοί και εθνικά μειοδότες, θα πρέπει να καταγγελθούν ως άκυρες και καταχρηστικές.

9. Η Αριστερά της αντιπολίτευσης, έχει χρέος απέναντι στον εαυτό της και ιδιαίτερα απέναντι στην πατρίδα, να αναπροσαρμόσει το σύνολο της πολιτικής της τακτικής με βάση και τα αποδεδειγμένα πλέον καινούρια δεδομένα, χωρίς καθυστέρηση και χωρίς την ελάχιστη υπεκφυγή. Διαφορετικά θα ταυτιστεί απόλυτα με τους συγκυβερνώντες συνενόχους της εθνικής καταστροφής. Ας επιλέξει λοιπόν την ιστορική της μοίρα.

10. Κάθε φαινόμενο ολιγωρίας απέναντι σ αυτή την κατάσταση, θα διευρύνει τον κύκλο των συνενόχων στη συγκάλυψη της εθνικής προδοσίας, και από αυτή την άποψη είναι ώρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν, όχι μόνο με βαρύγδουπα αλλά κενά περιεχομένου λόγια, αλλά με στοχευμένες δράσεις και πρακτικές, που θα ακυρώσουν την πολιτική εκτροπή και θα καθήσουν στο σκαμνί τους πρωταίτιους της εθνικής προδοσίας.

Ας αφήσουν λοιπόν όλοι στη άκρη τα φούμαρα για σοσιαλισμούς και λαϊκές εξουσίες γενικά και αόριστα, και ας βάλουν πλάτη ώστε να καταστήσουν το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων και τιμωρό όλων εκείνων που εγκλημάτισαν σε βάρος του και σε βάρος της πατρίδας του.

Ας είναι αυτό το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για τη λαϊκή εξουσία. Και μέσω αυτού ας φροντίσει κανείς να πείσει με επιχειρήματα την κοινωνία και για τα επόμενα με τον τρόπο που τα οραματίζεται.

Από νουθεσίες χορτάσαμε… Ώρα για δράση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου