Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ

Με το θάψιμο των σκανδάλων του ΕΣΥ, θα μειωθεί το λειτουργικό κόστος των νοσοκομείων, ή με αγορά γενόσημων σε τιμές που θα ορίζουν τα πιράνχας??? 

3 Δεκεμβρίου 2011 έγραφα και υπενθύμιζα:
Ο Λοβέρδος χάθηκε μέσα στην απογραφή για τα χαμένα κρεβάτια του Μαιευτηρίου «Αλεξάνδρα»!!!

Για φέτος, τουλάχιστον από 15 Απριλίου 2011 έχω γράψει για τα καραγκιοζιλίκια της κλίκας του αντισυνταγματολόγου κατεδαφιστή του ΕΣΥ Λοβέρδου, στο Μαιευτήριο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ». Ενδεικτικές είναι οι αναρτήσεις: 

 === ΕΙΧΑ (ακόμα ένα) ΓΡΑΜΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ…
 === ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ ΓΙΑ …»ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ – ΑΝΑΠΛ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»
 === ΓΚΑΣΤΡΩΜΑ ΕΛΕΦΑΝΤΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ!!! ΟΛΑ …ΔΟΜΗΜΕΝΑ!!!
 === ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑ-ΤΙΑ ΠΗΓΕ Η ΛΟΒΕΡΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ «ΚΡΥΜΕΝΑ» ΥΛΙΚΑ???
 === Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΙ… ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΙΤΕΛΙ… ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ Τ’ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ «ΤΕΛΕΙ… ΤΕΛΕΙ…»!!!

Ποιος να ξεχάσει τους αφρούς που έβγαζε, κατά «θεών» και δαιμόνων ο μικρός Λοβέρδος, που φιλοδοξεί να γίνει κι’ αρχηγός της τρύπιας κουρελούς, για τα ράντζα, τις απογραφές, και… και…, για να δικαιολογήσει την απόλυση ενός διοικητή!!!…


Έχει δίκιο ο φίλος «Τ.Ν.», όταν δεν μπορεί να ξεχάσει: «Θυμάσαι την ΕΡΕΥΝΑ που ΔΙΕΤΑΞΕ ο Λοβέρδος πέρυσι την άνοιξη για τα κρυφά κρεβάτια του νοσοκομείου «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» …???
Τότε είχε απολύσει τον ΔΙΚΟ ΤΟΥ διοικητή!!!… 

ΜΟΝΟΝ αυτόν βρήκαν ένοχο???… Μόνο για τα κρεβάτια???… Μήπως βρέθηκε ΤΙΠΟΤΕ άλλο εκεί πέρα???…

Α, μπα… ΤΙΠΟΤΕ…. Κρίμα τον κουρνιαχτό και τα τηλεπαράθυρα!!! Μάλλον πονόκοιλο είχε ο δικός του και γέμιζε όλες τις χέστρες του ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, και που να πήγαιναν οι έγκυες  επίτοκες και οι λεχώνες!!! Έτσι στα μαύρα κι’ άραχνα, η κατάσταση εκεί, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ στα ίδια και χειρότερα!!! Έτσι Λοβέρδο????

Άλλωστε εκεί, μέσα στο «Αλεξάνδρα», όλα τα εκεί ΛΑΜΟΓΙΑ  ΕΓΙΝΑΝ ΦΙΛΟΙ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΥ τώρα…..
Ανά πάσα στιγμή έρχονται και εκλογές….. χαμένα κρεβάτια θα ψάχνουμε τώρα???»
Έχει δίκιο ο «Τ.Ν.» !!! Σύμφωνα με την «Ομήρου Οδύσσεια» και σύμφωνα με την ιστορία του Μαρκεζίνη, κανένας και ουδεπόποτε, δεν κατάφερε να γίνει αρχηγός της προκοπής, κάνοντας 418 απογραφές στο «Αλεξάνδρα», για να ανακαλύψει χαμένα σε κρύπτες κρεβάτια!!! Πολύ δε περισσότερο, ποτέ τα χαμένα κρεβάτια δεν συμμετείχαν ενεργά, στη ψηφοφορία ανάδειξης νέου αρχηγού στο ψευδοΠΑΣΟΚ!!!

Αντιθέτως, σε περίοδο προεκλογικής εκστρατείας, όλο και κάποιον αρχηγό θα δεις να ξαπλώνει σε ράντζο για να σου δείξει τη σκληραγωγία του και τον ….κρυμμένο του δυναμισμό….
  =================
16 Μαρτίου 2012 είδαμε κάτι αντίστοιχο στη Ρόδο:   Τι απέγινε με την κατεπείγουσα ποινική προκαταρκτική εξέταση στη Ρόδο, και με τη καταγγελία του διευθυντή της νεφρολογικής κλινικής Γ.Ν. Ρόδου???
Και θέλουν τα αστέρια της Τροϊκάνικης χούντας, να μας παίξουν σαν καλό προεκλογικό χαρτί τον Λοβέρδο, τον πολιτικό χρεοκόπο και αποξυλωτή του ΕΣΥ. Και αναρωτιούνται κάποιοι, καλή ώρα σαν τον «Τ.Ν.»  :
Τι απέγινε με την κατεπείγουσα προκαταρτική που είχαν διατάξει για τα αδειανά ΚΡΥΦΑ κρεβάτια στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ???
ΓΙΑΤΙ «ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ» Η ΥΠΟΘΕΣΗ ?????
Από ΤΟΤΕ μέχρι ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ η διοίκηση του «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» δήλωσε ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ και ΕΚΛΕΙΣΑΝ την εφημερεία για το …..ΕΚΑΒ 166?????
ΜΗΠΩΣ για ο,τι ΦΑΝΗΚΕ τότε, δεν έφταιγε η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ που έδιωξαν, αλλά οι ΜΑΦΙΕΣ των πιράνχας, που αυτή η ίδια σε τοπικό επίπεδο ΕΘΙΞΕ??????
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ??????
(Πάντως ΟΧΙ ο Λοβέρδος…. Σαν να μη μπορεί να συγκεντρωθεί…. Αυτουνού το μάτι, μοιάζει θολό κι’ ερωτευμένο…. Άσε που κάθε τόσο τον πιάνουν καούρες στο στομάχι άγνωστης αιτιολογίας).»
Ποιος και τι θα καταπολεμήσει??? Ποιος και ποιο κόστος θα μειώσει??? Γι’ αυτό νομοθετούν την ατιμωρησία τους???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου