Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ...

Όλοι εκείνοι που συμφώνησαν να οδηγήσουν τα σφαλιστικα ταμεία στη χρεοκοπία αδιαφορώντας για τον κατατεθειμένο ιδρώτα και αίμα των εργαζομένων σ αυτά...

Θα πρέπει να λογοδοτήσουν άμεσα γι αυτό το αίσχος... Και το τίμημα για τη συγκατάθεσή τους στην απροκάλυπτη ληστεία θα πρέπει να είναι βαρύ.

Να δικαστούν για το πρωτοφανές έγκλημα και να δημευτούν άμεσα  οι προσωπικές και οικογενειακές τους περιουσίες.

Αστυνομικοί έκαναν κατάληψη στο ασφαλιστικό Ταμείο τους... Απέκλεισαν την είσοδο στη Βερανζέρου - Διαμαρτύρονται για το «κούρεμα». 

Κατάληψη στην κεντρική είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.) στην οδό Βερανζέρου 48, στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής...


Όπως λένε διαμαρτύρονται για το «''κούρεμα'' του Ταμείου στο πλαίσιο της ανταλλαγής ομολόγων (PSI)». Την Τρίτη σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι «η πολιτική του απροκάλυπτου εκβιασμού των εργαζομένων για να δεχθούν άνευ όρων την ατομική και οικογενειακή τους χρεοκοπία συνεχίζεται, αυτή τη φορά με την καταλήστευση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων». Σχετικά με το «κούρεμα» του ασφαλιστικού τους φορέα επεσήμαναν ότι τους ζητήθηκε να συνηγορήσουν «με την επίκληση ότι προέχει ''η σωτηρία της χώρας'' και με την απειλή ότι αν δεν δεχθούμε την ''εθελοντική'' συμμετοχή μας στη διαδικασία αυτή, ήτοι της απομείωσης της περιούσιας του Ταμείου κατά 53%, αργότερα αυτή θα καταστεί αναγκαστική και μάλιστα σε ποσοστό έως και 80%!». 

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται, μεταξύ άλλων, ότι: «Τα αποθεματικά των ταμείων έχουν δημιουργηθεί από τις εισφορές των ασφαλισμένων συναδέλφων μας με σκοπό μαζί με τις αποδόσεις τους να χρηματοδοτήσουν τις παροχές τους ως συνταξιούχων. Σήμερα, λοιπόν, που το ελληνικό δημόσιο δεν διασφαλίζει πλέον ούτε το μίνιμουμ των αποδόσεων τόσο των επικουρικών συντάξεων όσο και του εφάπαξ βοηθήματος, αρνούμαστε να συμπράξουμε στην περαιτέρω καταλήστευση του Ταμείου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου