Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΗ "ΝΕΑ ΣΑΣ ΑΡΧΗ" ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

Κάντε λοιπόν γελοίοι τη «νέα σας αρχή» στην προσκυνημένη ζωή σας με τα 350 ευρώ που σας επιφυλάσσουν οι συμφωνίες του ηγέτη σας. Αυτή είναι η αξία σας… τόσο κοστολογεί το σουλτανάτο την προδοσία της πατρίδας. 

γράφει ο REPORTO

ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ… Έτσι δήλωσε περιχαρής για τη «νίκη» του στην αντιπαράθεση με το… τίποτε, ο «ολοκαίνουριος» αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Και καλά αυτός… ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί η ματαιοδοξία του, και να καταστεί αρχηγός – ο τελευταίος όπως όλα δείχνουν αρχηγός – της πράσινης λαίλαπας, που το μόνο που άφησε πίσω της ήταν καταστροφή και ερείπια σ αυτό τον τόπο.
Αλλά όλοι αυτοί – όσοι και αν ήταν – οι πολιτικά ανεγκέφαλοι που ακόμη και σήμερα επέλεξαν να καταθέσουν το δίευρο και μαζί του το τελευταίο ίχνος της προσωπικής τους αξιοπρέπειας, τι ακριβώς ξεκινούν σήμερα???

Τον τελευταίο τους ανήφορο στο Γολγοθά που κατασκεύασε το πλέον άθλιο καθεστώς που πέρασε ποτέ από τη χώρα για να τους σταυρώσει???
Τον τελευταίο τους κατήφορο στην πιο ταπεινωτική διαδρομή της άθλιας πολιτικής ζωής τους, αφού δε δίστασαν ακόμη και να πληρώσουν προκειμένου να αποκτήσουν πιστοποιητικό συνενοχής στην παράδοση της χώρας στους δυνάστες της???...

Μήπως την πλέον επώδυνη διαδικασία προσωπικού και οικογενειακού ανασκολοπισμού, καθιστώντας τον εαυτό τους απόλυτα συνένοχο για τη δυστυχία που περιμένει τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους, στη ζωή που μας έκλεψαν, στην κοινωνία που ταπείνωσαν, στην πατρίδα μας που ντρόπιασαν οι προσκυνημένοι τους ηγέτες???

Τι ακριβώς αρχίζουν όλοι αυτοί οι άθλιοι σήμερα μαζί με τον καινούριο τους ηγέτη???

Αυτός ξεκινά μια νέα πολιτική διαδρομή αλλά με γιομάτες τσέπες, με εξασφαλισμένη ζωή, με εξασφαλισμένο το μέλλον το δικών του παιδιών…
Όλοι εσείς που γυρίσατε γι ακόμη μια φορά την πλάτη στην αξιοπρέπεια επιλέγοντας να καταστείτε χειραγωγούμενα σούργελα από έναν εγωπαθή πολιτικό, τι ακριβώς ξεκινάτε???
Όλοι εσείς που δεν επιλέξατε να περπατάτε αύριο με το κεφάλι ψηλά ανάμεσα στους έντιμους συμπολίτες σας, και θυσιάσατε το μεγαλείο αυτής της αξιοπρέπειας αποδεικνύοντας ότι το μόνο που σας αξίζει (είτε ανήκετε στο ΠΑΣΟΚ είτε όχι… γιατί παίζει κι αυτό το σενάριο για κάποιους από εσάς) είναι να σας αντιμετωπίζουν ως άβουλα πρόβατα στην πιο βρώμικη δουλειά, τι διάολο ξεκινάτε σήμερα???

Για το Βενιζέλο ηλίθιοι, και μόνο το γεγονός ότι μπήκατε στη σειρά για να του αναγνωρίσετε το δικαίωμα να αποκαλείται ηγέτης, αυτό είναι νίκη. Και μέσω αυτής της νίκης, θα επιχειρήσει να εμφανίσει δικαιωμένη με την πολιτικά ελεεινή πράξη σας, μια συνολική πολιτική που οδήγησε τον τόπο στα κολαστήρια της Γκεστάπο.
Για το Σαμαρά άθλιοι, και μόνο το γεγονός ότι καταστήσατε τον εαυτό σας συνένοχο σε μια κορυφαία εθνική προδοσία, αυτό είναι νίκη. Διότι μέσα από το δικό σας ατομικό ξεπεσμό, εμφανίζεστε να δικαιώνετε την πολιτική του κωλοτούμπα και τις ταπεινωτικές του υπογραφές.

Και για τους δύο αυτούς βρε τενεκέδες ξεγάνωτοι, το γεγονός ότι σήμερα καταστήσατε τους εαυτούς σας πολιτικά τσόλια, αυτό είναι νίκη. Γιατί μέσω αυτής της αθλιότητας στηρίζετε τους μετεκλογικούς τους σχεδιασμούς για να μην αφήσουν πέτρα πάνω στην πέτρα σ αυτόν το δύσμοιρο τόπο.

Για όλους εσάς όμως, ο σημερινός σας βηματισμός στις κάλπες της ντροπής, ήταν το τελευταίο σκαλοπάτι στον πολιτικό ξεπεσμό.
Σεις είστε οι πραγματικοί ένοχοι για την προδοσία αυτής της πατρίδας. Αυτοί είναι τα ανδρείκελα. Οι πραγματικοί ένοχοι είστε εσείς.

Εσείς ταπεινώσατε τους εαυτούς σας…
Εσείς ταπεινώσατε τα παιδιά σας…
Εσείς ξεφτιλίσατε τον τόπο σας…
Και με μέτρο τη δική σας μηδενική πολιτική αξιοπρέπεια θα επιχειρεί και αύριο να ταπεινωθεί ακόμη περισσότερο η αξιοπρέπεια αυτού του λαού.

Στις λίστες ντροπής του κόμματος που δε δίστασε να βάλει υποθήκη τη ζωή, το μέλλον μας, τα παιδιά μας και την πατρίδα μας την ίδια, τα δικά σας ονόματα θα φιγουράρουν μαζί με κείνα των τιποτένιων γενίτσαρων και των εφιαλτών, που την ώρα της κρίσης φόρεσαν την κουκούλα και παρέδωσαν τα παιδιά τους στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Κάντε λοιπόν γελοίοι τη «νέα σας αρχή» στην προσκυνημένη ζωή σας με τα 350 ευρώ που σας επιφυλάσσουν οι συμφωνίες του ηγέτη σας.

Αυτή είναι η αξία σας… τόσο κοστολογεί το σουλτανάτο την προδοσία της πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου