Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΑΡΤΣΙΘΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΛΕΤΗΤΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΠΕΣΚΕΣΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Τη διαβεβαίωση ότι θα παραμείνει υπουργός Προστασίας του Πολίτη και μετά τις εκλογές αν προκύψει από αυτές κυβέρνηση συνεργασίας έλαβε σύμφωνα με αποκλειστικές και απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του real.gr ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές την παραμονή του στο υπουργείο συζήτησε με τον πρωθυπουργό πριν πει το ναι, αλλά και με τον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος έδωσε και τη συγκατάθεσή του, ενώ ο Λουκάς Παπαδήμος φέρεται να το συζήτησε και με τον Αντώνη Σαμαρά, κάτι όμως που η Συγγρού διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο.

Άγνωστο είναι αν παρόμοια συζήτηση έχει γίνει και με την Άννα Διαμαντοπούλου ή τον Γιώργο Μπαμπινιώτη, ωστόσο οι επιλογές τους και μόνο δείχνουν πως ο πρόσφατος ανασχηματισμός είχε στο στόχο του και τυχόν συγκυβέρνηση την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Κυριακή κοντή γιορτή όμως…

Εν αναμονή της παραίτησης Βενιζέλου
Ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχει ειδοποιήσει το Μέγαρο Μαξίμου για την ακριβή ημέρα της παραίτησής του. Θέληση του πρωθυπουργού ωστόσο είναι- σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr-να παραμείνει ο Ε. Βενιζέλος στο υπουργείο Οικονομικών και να καταθέσει ο ίδιος και να υπερασπιστεί στη Βουλή το νέο πολυνομοσχέδιο, που θα εμπεριέχει όλες τις εναπομείνασες μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας. Θα κατατεθεί επίσης και δεύτερο νομοσχέδιο από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρη Ρέππα που θα περιλαμβάνει τις υποχρεώσεις πολλών υπουργείων όπως π.χ. η μείωση της δομής του δημόσιου τομέα κατά 30% .

Αύριο υπουργικό
Ο πρωθυπουργός προγραμματίζει για αύριο Τρίτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου