Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ...

Το μνημονιακό κόμμα δύο σε ένα… ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχει ήδη συντελεστεί!!! Σχεδιάζει πολιτικές θέσεις με μονάδα βάσης τη «χώρα»…Η ένωση τους λένε ότι πηγάζει από την οικονομική «σωτηρία» του λαού… Με αυτό το στόχο (!) η πολιτική τους γραμμή έγινε κοινή…υπό την επίβλεψη βέβαια του Δ’ Ράιχ.

της ΜΙΧΑΛΟΥΣ

Ζητούν την ψήφο μας έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους την συγκυβέρνηση όχι απαραίτητα από την αρχή της θητείας τους,  αλλά όταν έρθουν τα δύσκολα και αρχίσουν για άλλη μια φορά οι αποστασίες. Γιατί τα δύσκολα έρχονται…Χτυπάνε την πόρτα των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι τρέμουν για τη θέση τους αφού σιγοψιθυρίζονται χιλιάδες απολύσεις αλλά και μειώσεις των μισθών τους κατά 20% οριζόντια.

Άλλωστε το είπε ξεκάθαρα ο  Ματίας Μορς, εκπρόσωπος της ΕΕ στην τρόικα «Είμαστε ακόμα στα μισά του δρόμου», ερωτώμενος για το μέχρι πότε οι Έλληνες θα πρέπει να υφίστανται τις μειώσεις μισθών, ενώ το κόστος ζωής και οι τιμές παραμένουν υψηλές.
Το επιβεβαίωσε δε με τον δικό του τρόπο και ο Τόμσεν τονίζοντας ότι  «Η διά βίου εγγύηση της απασχόλησης στον δημόσιο τομέα είναι ένας αναχρονισμός.»...


Όσο για τον ιδιωτικό τομέα; Έχουν υπεράνθρωπες απαιτήσεις εργασίας  με εξευτελιστικές απολαβές, ενίοτε ακόμη  και με τη μη καταβολή των δεδουλευμένων ενώ την ίδια ώρα ετοιμάζουν και μαχαίρι στο 13ο και 14ο μισθό..

Ζητούν οι εργαζόμενοι να θυσιάσουν όλες τους τις δυνάμεις για να αποδείξουν ότι είναι άξιοι για μια θέση στον ήλιο τους... Δεν κάνει όμως λόγο κανένας τους για την παταγώδη τους  αποτυχία με την εφαρμογή των Μνημονίων-  στο κοινωνικό κόστος, τη μείωση του δημόσιου χρέους, ακόμη και από την πρόοδο που έχει συντελεστεί στην λεγόμενη εσωτερική υποτίμηση -.

Τα λάθη όμως πληρώνονται. Τα δικά μας τα έχουμε ήδη πληρώσει αδρά. Τώρα έρχεται η ώρα να πληρώσουν και εκείνοι τα δικά τους . Είναι πραγματικά ιστορική ευκαιρία για να γίνει πρωταγωνιστής η ίδια η κοινωνία, οι πολίτες, ο ελληνικός λαός, και δεν πρέπει να χαθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου